Άνθρωποι με τρομερές γεννητικές αvωμαλiεs που δεν θα πιστεύετε ότι υπήρχαν!

Υπάρχουν φορές που έρχονται στο φως υποθέσεις ιατρικής που μας τρομάζουν και δεν πιστεύουμε ότι πραγματικά είναι αλήθεια αυτό. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τις περιπτώσεις αυτών των 5 ανθρώπων στα τέλη του 1800 με αρχές του 1900.
Αρκετοί θα τους αποκαλέσουν φρικιά, αλλά ήταν άνθρωποι που προσπαθούσαν να ζήσουν την ζωή τους έχοντας τρομερές γεννητικές ανωμαλίες που δεν θα τις πιστεύετε!

Ella Harper, γνωστή και ως «Το κορίτσι Καμήλα» καθώς προτίμησε να περπατάει στα τέσσερα.

PARAXENO1

Γεννήθηκε με μία παράξενη και σπάνια ορθοπεδική πάθηση στα πόδια της τα οποία ήταν λυγισμένα μονίμως αντίθετα.

PARAXENO2

Έζησε από την περίοδο 1870-1921 και κατά την διάρκεια της ζωής της δούλεψε σε τσίρκο με το εντυπωσιακό τότε ποσό των 200$ την εβδομάδα!
Fannie Mills, γνωστή και ως «Ο θηλυκός μεγαλοπόδαρος του Οχάιο»

PARAXENO3

Γεννήθηκε με μία ασθένεια γνωστή και ως Νόσος Milroy η οποία έκανε τα πόδια της να μεγαλώνουν ασυνήθιστα με το μεγαλύτερο τους να είναι στις 17 ίντσες.

PARAXENO4

Είχε δύο αδελφές που δεν είχαν κάποιο πρόβλημα ενώ η ίδια ήταν παντρεμένη με τον William Brown τον οποίο παντρεύτηκε το 1886. Τον Αύγουστο του 1887 γέννησε αλλά το μωρό της πέθανε, στην συνέχεια ο άντρας της πέθανε το 1904.
Maurice Tillet, γνωστός και ως «Ο Γαλλικός Άγγελος»

PARAXENO5

Ο Maurice ήταν δύο φορές πρωταθλητής βαρέων βαρών στις αρχές τις δεκαετίας του 1900 και σταρ του σινεμά την δεκαετία του 1940.

PARAXENO6

Όταν ήταν έφηβος διαγνώστηκε με ακρομεγαλία, μία ασθένεια που προκαλεί τα οστά σας να αυξάνονται σε μέγεθος, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των χεριών, των ποδιών και του προσώπου σας.
Frank Lentini, επίσης γνωστός ως «The Great Lentini».

PARAXENO7

Ο Frank γεννήθηκε με ένα πλήρως λειτουργικό τρίτο πόδιτο οποίο ήταν αποτέλεσμα ενός δίδυμου αδερφού που πιθανόν απορροφήθηκε στο σώμα του. Έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δούλευε σε τσίρκο. Ο Frank είχε οικογένεια (Γυναίκα και παιδιά)
Jean Libbera, γνωστός και ως «Ο Άνδρας με το διπλό σώμα»

PARAXENO8

Ο Jean ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος καθώς είχε έναν παρασιτικό δίδυμο στην περιοχή του στήθους του.

PARAXENO9

Ακτίνες «Χ» αποκάλυψαν ότι ένα μικρό κεφάλι με περίμετρο έξι ίντσες ήταν μέσα στο σώμα του.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σουβλάκι ή χωριάτικη σαλάτα; Δεν πιστεύετε πόσες θερμίδες έχει το καθένα…

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο είδος φαγητού για να το αναδείξουμε ως το “εθνικό” μας “fast food”, τότε το σουβλάκι θα έβγαινε...

Προσοχή! Δείτε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση εγκαύματος

Είναι καίριας σημασίας να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και με ποια σειρά, σε περίπτωση που εσείς, ή κάποιο δικό σας πρόσωπο πάθει έγκαυμα. Ένα...

Μάκρυνε τα μαλλιά σου με αυτά τα δύο υλικά και άφησέ τους όλους με το στόμα ανοιχτο

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε πυκνά και όμορφα μαλλιά, ή αν θέλετε να μεγαλώνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα μετά από ένα κούρεμα, υπάρχουν τρόποι...
close