in

Άνθρωποι που δε θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ανάμεσα σε ένα πλήθος 7 και εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν πλέον στη γη. Στο παρακάτω άρθρο θα δείτε  κάποιους από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι φυσικά δεν ανησύχησαν ποτέ για κάτι τέτοιο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν στη πραγματικότητα κι ας φαίνονται εξωπραγματικοι!

Ο πιο κοντός και ο πιο ψηλός

Τούρκος Σουλτάν Κόσεν

Ο Chandra Bahadur Dangi κατάγεται από το Νεπάλ και είναι 72 ετών, ενώ μόλις πρόσφατα μετρήθηκε ως ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο, αφού το ύψος του δεν ξεπερνά τα 55 εκατοστά.

Ο Τούρκος Σουλτάν Κόσεν, με ύψος 2,47μ. Θεωρείται ο πιο ψηλός άνθρωπος στο κόσμο. Πάσχει από ένα σύνδρομο που λέγεται «ακρομεγαλία»

Ο άνθρωπος με τα Πίρσινγκ

Rolf Buchholz

Ο γερμανός  Rolf Buchholz είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στο κόσμο.

Ο Μπάρμπα Στρούμφ

Paul Karason’s

 Ο Paul Karason’s έγινε κάπως μπλε όταν προσπάθησε σε ηλικία 17 ετών να χρησιμοπιήσει κολλοειδή άργυρο για να αντιμετωπίσει μια δερματική του πάθηση.

Η Barbie

Valeria Lukyanova

H  Ουκρανή Valeria Lukyanova είναι 29 χρονών πλέον και είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι 100% φυσική με μόνη εξαίρεση τα πρόσθετα στήθη της.

Ο πιο τριχωτός άντρας

China’s Yu Zhenhuan

 Επισήμως ο πιο τριχοφυής άντρας, ο China’s Yu Zhenhuan δεν τον ενδιαφέρει αν ξέχασε το πουλόβερ του ή αν βγάλλει ψύχρα τελοσπάντων μιας και έχει καλυμμένο το 96% του ΄σωματό του με το δικό του φυσικό πουλόβερ!

Τα πιο μεγάλα στήθη

Mayra Hills

 Δεν ξέρουμε αν φαίνεται στη φωτογραφία αλλά η Mayra Hills έχει τα μεγαλύτερα σ΄τηθη στον πλανήτη γη! Η γερμανίδα 27χρονη είναι μοντέλο και με νούμερο σουτιέν 32Ζ δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στη μέση της. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τα 40 της θα έχει αλλάξει γνώμη.

Η γυναίκα με τα περισσότερα tattoo

Julia Gnuse’s

 Είναι καλλυμένη κατά 96% από tattoo. Η Julia Gnuse’s

Ξεκίνησε να κάνει tattoo αρχικά για να κρύψει μια δερματική πάθηση.

Ο άντρας με τα περισσότερα tattoo

tatoo 100

Τα tattoo του καλύπτουν το 100% του σώματός του κι όμως! Έχει tattoo μέσα στο στόμα του, στις βλεφαρίδες, μέσα από τις βλεφαρίδες και γενικά παντού.

Οι μεγαλύτεροι γοφοί

megaluteroi gofoi

 Κορίτσια μετά από αυτό μάλλον θα αναθεωρήσετε τα κόμπλεξ για τους γοφούς σας! Λοιπό είναι η  Mikel Ruffinelli και οι γοφοί της μετρήθηκαν στα 8 πόδια διάμετρο.

Το παιδί με τα τεράστια χέρια.

Kaleem

 Ο Kaleem γεννήθηκε με πολύ μεγάλα χέρια, οι γιατροί όμως δεν έχουν βρει τι προκάλλεσε αυτή τη διαφοροποίηση στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματός του.

Σαν-κύκνος

swan

 

 Η ομορφιά είναι στα μάτια του θεατή… οι γυναίκες της φυλής Kayan  φορούν από μικρές μεταλικά δαχτυλίδια στο λαιμό από μικρές προκειμένου να προσεγγίσουν την καθιερωμένη για εκείνη την περιοχή αισθητική.

Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα πόδια.

Mandy Sellars

 Η Mandy Sellars γεννήθηκε με το σύνδρομο Proteus, μια σπάνια γενετική διαταραχή, η οποία προκαλλεί την επιμήκυνση των ποδιών σε υπερβολικό βαθμό. Το 2010 το ένα από τα δύο πόδια της χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί όμως συνέχισε να μεγαλώνει κι άλλο. Η Mandy όμως δεν το βάζει κάτω, μάλιστα αποκαλλέι τον εαυτό της “TV star ” μιας και έχει εμφανιστεί σε πολλά τηλεοπτικά show. Τέτοια άτομα αποτελούν πηγές αστήρευτης δύναμης. Συνέχισε λοιπόν έτσι Mandy!

Μετάφραση: linelife.gr

Πηγή

Το μπαχαρικό που πουλιέται πιο ακριβά από το χρυσό -Εχει και η Ελλάδα αυτό το θησαυρό

Eπί δύο χρόνια τον φώναζαν κοροϊδευτικά «κορίτσι» – Σήμερα είναι ο πιτσιρικάς που μας εμπνέει!