Ένας άντρας έσωσε τον σκύλο που πέθαινε σε ένα κλειστό αυτοκίνητο που έβραζε από τη ζέστη, κάνοντας κάτι πολύ έξυπνο.

Αυτό που έκανε αυτός ο άνδρας ήταν πανέξυπνο και έδειξε πόσο μεγάλη συμπόνια είχε για τα ζώα.

Είδα την ιστορία στο διαδίκτυο και πιστεύω πως έπρεπε να την μοιραστώ μαζί σας σαν ένα σημαντικό μήνυμα για όλους τους ιδιοκτήτες ζώων, ειδικά γιατί κάθε καλοκαίρι διαβάζω ιστορίες με όχι τόσο καλό τέλος όπως αυτής εδώ.

«Είδα τον σκύλο μέσα στο αμάξι. Το αυτοκίνητο ήταν στον ήλιο! Η θερμοκρασία ήταν πολύ μεγάλη μέσα στο αυτοκίνητο και το παράθυρο ελάχιστα ανοιγμένο. Η αστυνομία δεν φαινόταν πουθενά και ο χρόνος κυλούσε.»

«Έτσι, αντί να σπάσω το τζάμι και να πρέπει να δώσω εξηγήσεις στην αστυνομία, έτρεξα στο γκαράζ, πήρα την επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα , προσάρμοσα την μια άκρη από το λάστιχο στο air condition του αυτοκινήτου που το έβαλα στο φουλ, και έχωσα την άλλη άκρη στο άνοιγμα του παραθύρου.»

¨Ό πατέρας του άνδρα είχε πάθει έμφραγμα και χρειάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο. Έπαθε μεγάλο σοκ φυσικά, και συνόδεψε τον άτυχο πατέρα του στο νοσοκομείο, ξεχνώντας τον τετράποδο φίλο του στο αμάξι του.

«Όταν τελικά γύρισε πίσω, μια ώρα μετά, ξέσπασε σε δάκρυα όταν είδε τι είχα κάνει, ενώ ο σκύλος του κουνούσε την ουρά.»

Τέλος καλό όλα καλά.

Εάν σας άρεσε η ιστορία, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Για το θέμα αυτό προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει το κοινό και μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρία με το παρακάτω διαφημιστικό σποτ.


Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη… Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.! Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...
close