in

Έρωτας στις ταινίες VS Έρωτας στην πραγματική ζωή. Θα Λιώσετε…

Ή 8 ψέματα για τ έρωτα που μας έμαθε ο κινηματογράφος.

Το αγόρι συναντά το κορίτσι στο διαμέρισμά του, κοιτάζονται με λάγνα βλέμματα, βγάζουν τα ρούχα τους σε χρόνο dt και κάνουν παθιασμένο, πολυoργασμικό έρωτα. Αυτή είναι μια συνηθισμένη σκηνή έρωτα σε mainstream χολυγουντιανή ταινία. Ε, όχι! Δε…

Το αγόρι συναντά το κορίτσι στο διαμέρισμά του, κοιτάζονται με λάγνα βλέμματα, βγάζουν τα ρούχα τους σε χρόνο dt και κάνουν παθιασμένο, πολυoργασμικό έρωτα. Αυτή είναι μια συνηθισμένη σκηνή έρωτα σε mainstream χολυγουντιανή ταινία. Ε, όχι! Δεν γίνεται έτσι. Παρακάτω βάζουμε στη σειρά τα ψέμματα που μας έμαθαν οι ταινίες για το σεξ και αφήνουμε την αλήθεια να λάμψει.

Εσώρουχα

Ταινίες: Ειδικά στις εμπορικές, big budget ταινίες, γυναίκες και άντρες κάνουν έρωτα  διατηρώντας τα εσώρουχά τους. Επίσης το μποξεράκι που φορούν οι άντρες ηθοποιοί, δίνει την αίσθηση της διείσδυσης του πέους, χωρίς όμως να γίνεται ανταλλαγή σωματικών υγρών.

Πραγματική ζωή: Χμμ, συνήθως ένα μποξεράκι που παραμένει στη θέση του, γίνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνη. Αγαπητοί παραγωγοί ταινιών: τα εσώρουχα βγαίνουν απλά. Να, έτσι.

Προφυλακτικό:

Ταινίες: Ατάκα ερωτικής σκηνής σε ταινία, που εκείνος λέει «περίμενε λίγο να βάλω σκουφάκι», είναι βαρετή, χαλάει το σασπένς της φάσης και όχι, δεν έχουμε δει ποτέ.

Πραγματική ζωή: ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ. Φοράς προφυλακτικό, αλλιώς αντιμετωπίζεις τις συνέπειες.

Διείσδυση

Ταινίες: Συμβαίνει αμέσως, με το πέος του άντρα να γίνεται σαν το χέρι του Winnie The Pooh στο βαζάκι με το μέλι. Όσο για την γυναίκα; «Τελειώνει» σε ελάχιστα λεπτά ή/και δευτερόλεπτα!

Πραγματική ζωή: Η κάθε γυναίκα δεν είναι βαζάκι με μέλι και το κάθε πέος δεν είναι το χέρι του Winnie. Συνήθως κάθε απόπειρα του άντρα για άμεση διείσδυση του πέους του στον κόλπο της γυναίκας, μπορεί να προκαλέσει οξύτατους πόνους. Λέγεται foreplay και είναι η καλύτερη λύση!

Φωνές

Ταινίες: Από τις πoρνoταινίες ως τις ρομαντικές κομεντί, η γυναίκα μπορεί και πρέπει να φωνάζει διαρκώς πόσο τέλεια περνάει και πόσους οργασμούς βιώνει κάθε λεπτό.

Πραγματική ζωή: Ο oργασμός είναι μια περίπλοκη, ενίοτε δύσκολη στο να επιτευχθεί κατάσταση, που βιώνει μια γυναίκα όταν περνάει πάρα (μα πάρα) πολύ όμορφα με τον σύντροφο της. Και δεν χρειάζεται να φωνάζει συνέχεια για να το καταλάβεις.

Εσώρουχα (part 2)

Ταινίες: Βελούδινα, σατέν, baby doll, με την τελευταία λέξη της μόδας! Ακόμα και ένα άνεργο, φτωχό και κατατρεγμένο κορίτσι είναι βέβαιο πως θα έχει πάντα ένα εντυπωσιακό σετ εσωρούχων για εκείνη την σπέσιαλ στιγμή…

Πραγματική ζωή: Πάντα υπάρχει περίπτωση όλα τα «καλά εσώρουχα» να είναι στα άπλυτα και εσύ να βαριέσαι να βάλεις πλυντήριο (πόσο σε νιώθουμε).

Γδύσου!

Ταινίες: Σε κάθε ερωτική σκηνή, εκείνος και εκείνη θα τα βγάλουν αμέσως όλα, ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, σαν αίλουροι του έρωτα που είναι.

Πραγματική ζωή: Αυτή η κάλτσα που δεν βγαίνει με τίποτα, αυτός ο κορσές που πρέπει να τραβήξεις με δύναμη…Έλα, μην κάνεις πως δεν το έχεις ζήσει! Καμία σχέση με αυτούς τους άντρες που ξεντύνονται…

Έρωτα στο νερό

Ταινίες: To βρεγμένο έρωτας είναι η πιο SΕΧΥ περίπτωση έρωτα του σύγχρονου κινηματογράφου. Από ντουζιέρες μέχρι πισίνες, το wet look ανεβάζει επίπεδο στο ίδιο το σεξ.

Πραγματική ζωή: Ok, μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις μικρόβια από την άμμο και τις πέτρες, να σε τσιμπήσει τσούχτρα, να κολλήσεις μυρμηγκιές, ακόμα και να σε συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Μετά, έρωτας στην φυλακή;

Έρωτα στα όρθια/περπατώντας

Ταινίες: Το στα όρθια/περπατητό έρωτας είναι μια καλή αφορμή για να αναδειχθεί το ρωμαλέα δυνατό σώμα του άντρα μέσα στην ταινία, που σηκώνει το συνεπαρμένο από την ηδονή κορίτσι, σαν να είναι σακούλα του σούπερμαρκετ.

Πραγματική ζωή: Το να σηκώνεις μια γυναίκα 50-60+ κιλών, ενώ το πέος σου διεισδύει στον κόλπο της, είναι μια τόσο επικίνδυνη στάση, που μπορεί ακόμα και να σου προκαλέσει κατάγματα. Κατάγματα ΠEOΥΣ.

Πηγή: rise.gr

Όσοι κλαίνε συχνά είναι ισχυρότεροι χαρακτήρες, για τους εξής 6 λόγους

Εκπληκτικό! Το κόλπο με ένα ποτήρι που σαρώνει στο διαδίκτυο [Βίντεο]