Κλειδωμένη σε ένα μπάνιο, όσο ο παθολογικά ζηλιάρης φίλος της τη σημάδευε με ένα όπλο έξω από την πόρτα, η 18 χρονη Έιμι Γουίλσον φοβόταν να καλέσει την αστυνομία, σε περίπτωση που άκουγε την κλήση της. 

Τότε συνειδητοποίησε ότι υπήρχε και άλλος τρόπος για να ζητήσει βοήθεια.







130

Όπως αναφέρει η Mirror, η Γουίλσον παρακολουθούσε μια ταινία με τον φίλο της, τον 19χρονο Τζόσουα Νάιτ, όταν εκείνος άρχισε να παίζει με το όπλο του – το οποίο η Γουίλσον πίστεψε ότι είναι αληθινό – και της είπε να πάει στο μπάνιο, επειδή άρχισε να θυμώνει και θα την έβλαπτε. Καθώς ο Νάιτ δεν είχε δείξει σημάδια προηγούμενης βiαιης συμπεριφοράς ξανά, η Γουίλσον γρήγορα κλειδώθηκε μέσα στο μπάνιο, ταυτόχρονα μπερδεμένη και τρομοκρατημένη από το ξέσπασμά του.

«Ήμουν απολύτως τρομοκρατημένη, νόμιζα θα με σκότωνε,» δήλωσε η Γουίλσον. «Όταν χτυπούσε στη πόρτα, ήταν τόσο τρομακτικό. Σκέφτηκα να βγω από το παράθυρο, αλλά ήταν πολύ ψηλά.»
Η Γουίλσον λέει ότι ήταν πολύ φοβισμένη για να καλέσει την αστυνομία, πιστεύοντας ότι ο φίλος της θα έσπαζε την πόρτα αν άκουγε έκκληση για βοήθεια. Αντίθετα, απευθύνθηκε για έκκληση βοήθειας στο Facebook.

2391

Με τρεμάμενα χέρια, η Γουίλσον ξεκίνησε συνομιλία με τρεις φίλους, λέγοντάς τους ότι είναι σε «πραγματική κατάσταση ομηρίας», και χρειαζόταν άμεσα βοήθεια. Οι φωτογραφίες που έβγαλε τον εαυτό της, ήταν απόδειξη της ιστορίας της, για την κατάσταση τρόμου που βίωνε.

«Όταν οι φίλοι μου νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα, τους έστειλα φωτογραφίες μου, για να δείξω ότι δεν αστειεύομαι,» εξήγησε η Γουίλσον.

Μόλις κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης, οι φίλοι της ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασαν στο σπίτι και βρήκαν στην Γουίλσον σε κατάσταση σοκ και κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο Νάιτ είχε συγκεντρώσει και άλλα πρόχειρα όπλα έξω από την πόρτα, συμπεριλαμβανομένων ένα κουζινομάχαιρο και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

3246

Ο Νάιτ, που δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, καταδικάστηκε με αναστολή και τον διέταξαν να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Οι ειδικοί πιστεύουν, ότι το ξέσπασμά του μπορεί να έχει σχέση με διαταραχή αυτισμού. Η Γουίλσον πλέον έχει εκδώσει περιοριστικούς όρους ενάντια στον Νάιτ, και δήλωσε ότι έκτοτε από το περιστατικό, δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια.

«Όταν τελικά γύρισα σπίτι, οι γονείς μου δε το πίστευαν. Ο μπαμπάς μου είπε ότι “γυάλιζαν τα μάτια του” και ποτέ δε του άρεσε από την αρχή,» δήλωσε η 18χρονη στη Mirror.

Η Γουίλσον λέει ότι πλέον προχωράει στη ζωή της, και ελπίζει ο Νάιτ να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται. Μοιραστείτε αυτό το συγκλονιστικό άρθρο με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: liftbump.com




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...