in

Ήταν τόσο γενναία, που κοινοποίησε τη φωτογραφία του μωρού της. Ο λόγος μας έκανε να δακρύσουμε…

Είναι αδύνατο να καταλάβουμε το μαρτύριο ενός γονέα που χάνει το παιδί του στη γέννα… Ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά και έχουν το δικαίωμα να θρηνήσουν με όποιον τρόπο θέλουν αυτή την τραγική απώλεια.

Όταν η Emily Staley κατάλαβε ότι η κορούλα της είχε σταματήσει να κλωτσάει στους 8μιση μήνες της εκγυμοσύνης, προφανώς φοβήθηκε για το χειρότερο, όμως τίποτε δε μπορούσε να προετοιμάσει την ίδια και τον σύζυγό της γι” αυτό που θα περνούσαν.

Η Emily έπρεπε να ζήσει το χειρότερο εφιάλτη κάθε μητέρας και να γεννήσει το ήδη νεκρό μωρό της. Την είχαν ονομάσει Monroe Faith…

Την ίδια περίοδο, ένας οικογενειακός φίλος είχε μόλις ανακαλύψει την φωτογράφο Lindsey Natzic-Villatoro, η θεματολογία της οποίας εστιάζει σε ανίατες ασθένειες ή θανάτους. Το project της ονομάζεται Forever Loved και έχει σκοπό να βοηθήσει τους πενθούντες γονείς με αναμνηστικά των αδικοχαμένων παιδιών τους.

Σε αντίθεση με άλλους γονείς που προτιμούν την απομόνωση και την ιδιωτικότητα, η Emily αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της και κανείς δε μπορεί να την κρίνει γι” αυτό…


Πηγή

Τα δάχτυλα των ποδιών αποκαλύπτουν… την καταγωγή μας!

Φαίνεται σαν μία κανονική πινακίδα. Προσέξτε τι θα γίνει μόλις περάσει το τρένο…