Όσοι στέκονταν δίπλα του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι σε 6 μόλις λεπτά δημιούργησε κάτι τόσο μοναδικό…

Πιστεύουμε πως κάθε άνθρωπος είναι ικανός να «συνδεθεί» με ένα έργο τέχνης και να το θαυμάσει γιατί θα έχει «αγγίξει» κάποια ευαίσθητη χορδή του ή θα ανασύρει αναμνήσεις από καιρό ξεχασμένες.

Ελάχιστοι είναι όμως οι καλλιτέχνες που βγάζουν πολλά λεφτά (και συνήθως είναι αυτοί που κατά τη γνώμη μας δεν αξίζουν). Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν τεράστιες -οικονομικές κυρίως- δυσκολίες και είναι κρίμα γιατί -σε αντίθεση με κάποιους που κάνουν κυριολεκτικά μουτζούρες και αποκαλούν αυτό το έκτρωμα τέχνη- όντως έχουν ταλέντο.

Για να καταλάβετε πως λειτουργεί η βιομηχανία της τέχνης, ο Vincent Van Gogh δεν είχε καμία αναγνώριση όσο ζούσε, ενώ είχε καταφέρει να πουλήσει μόλις έναν από τους 900 και βάλε πίνακές του!

Δεν είναι λοιπόν σπάνιο να βρει κάποιος πραγματικά διαμάντια στους αποκαλούμενους street artists, οι οποίοι προσπαθούν κατ” αυτό τον τρόπο να βγάλουν τα προς το ζην.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη… Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.! Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...
close