in

ΑΥΤΟΙ είναι οι 8 πιο συχνοί λόγοι που ο άντρας θέλει να χωρίσει τη σύντροφό του

Υπάρχουν στιγμές που το “δεν πάει άλλο” είναι…
πιο ορατό από ποτέ σε μια σχέση. Έχουμε αναλύσει κατά καιρούς, τι ξενερώνει τις γυναίκες σε έναν άντρα, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στους λόγους που ένας άντρας θέλει να “αποδεσμευτεί” από τη σχέση του και να μείνει για λίγο μόνος.

1. Οι γυναίκες δεν ακούνε πραγματικά
Τυπικό αντρικό παράπονο. Όταν ο σύντροφος σου έχει κάτι να πει άκουσέ τον. Μπορεί να μην έχει πάντα δίκαιο, αλλά έχει την ανάγκη η γνώμη τος να ακούγεται και να εκτιμάται. Ο άντρας θα προτιμήσει να είναι με μια γυναίκα που τον θαυμάζει για όσα λέει και πιστεύει παρά με κάποια που συνεχώς κριτικάρει τις απόψεις του.

2. Η ανεξαρτησία σου είναι υπέροχη μέχρι έναν βαθμό
Σκέψου κάτι πολύ απλό. Αν δείξεις στον σύντροφό σου πως μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνη σου τότε γιατί να πιστέψει ότι πραγματικά τον χρειάζεσαι; Πες το αντρικός εγωισμός, πες το αντρική ανασφάλεια, αλλά τα αγόρια θέλουν να ξέρουν πως είναι εκεί για σένα όχι μόνο για το…!

3. Δεν έχεις τίποτα καλό να πεις;
Μπορεί να κάνει διάφορα λάθη που σε εκνευρίζουν, αλλά δεν έχει και πολλά θετικά; Γιατί επιλέγεις μονίμως να ασχολείσαι με τα αρνητικά του; Κανένας δεν αντέχει τη συνεχή κριτική και οι άντρες το μόνο που θέλουν από εμάς είναι να μην τους γκρινιάζεις μονίμως. Δεν είναι τόσο δύσκολο!

4. Μην κολλάς στο παρελθόν
Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Το μυστικό είναι να μάθουμε από αυτά και όχι να ζούμε με αυτά. Αν ο σύντροφός σου έκανε κάποια λάθη στη σχέση σας και έχεις συμφωνήσει να τον συγχωρήσεις κάνε το. Μην τα αναφέρεις σε κάθε ευκαιρία και του χτυπάς τα λάθη του ξανά και ξανά. Πολύ σύντομα θα σε βάλει και εκείνος στο παρελθόν του ως ακόμη ένα λάθος του!

5. Γκρίνια χωρίς λόγο
Η γυναίκα είναι ευαίσθητο πλάσμα. Χρειάζεται αγάπη, κατανόηση, ασφάλεια και κυρίως να την ακούς. Υπάρχουν όμως στιγμές που η κατάσταση γίνεται αφόρητη με την γκρίνια, που πολλοί άντρες δεν μπορούν να διαχειριστούν. Αν δεν μπορείς να του εστιάσεις την προσοχή σε σοβαρά θέματα (δες και το Νο 2) τότε αυτό θα μετατραπεί σε αντίδραση του και θα θελήσει να απαλλαγεί από όλα αυτά.

6. Βρέθηκε κάτι καλύτερο, κάτι πιο ενδιαφέρον
Ο άντρας όταν είναι καλά στη σχέση του, σπάνια… ψάχνεται. Ένα αποτέλεσμα όμως όλων των παραπάνω, ίσως τον “αναγκάσουν” να ψαχτεί για κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να το κυνηγήσει, αλλά ακόμη κι αν του παρουσιαστεί στα ξαφνικά στη ζωή του, δεν θα το αφήσει για σας… Θα προσπαθήσει να το ζήσει.

7. Ελεύθερος χώρος, χρόνος
Είναι καλό να είσαι με τον σύντροφό σου όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες της ημέρας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε και όλη τη μέρα μαζί! Ο καθένας χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Αν δεν μπορείς να το προσφέρεις αυτό στον άντρα (και φυσικά να στο προσφέρει ανταποδοτικά κι εκείνος) τότε είσαι πιο κοντά από ποτέ στο χωρισμό.

8. Οι φίλοι του είναι ιεροί
Μπορεί να μην τους χωνεύεις, να θεωρείς ότι μαζί τους γίνεται… παιδί, αλλά ας το παραδεχτούμε ότι οι φίλοι του άντρα είναι κάτι ιερό για εκείνον. Και θα βγει μαζί τους και θα πιει και θα γυρίσει αργά το βράδυ και όσο εσύ προσπαθείς να το σταματήσεις, τόσο εκείνοι θα του βάζουν λόγια και θα προσπαθούν να τον απομακρύνουν από σένα.

Πηγή

Κέρδισε 1 εκατ. στο ΛΟΤΤΟ, πήγε με 87 γυναίκες και έφαγε ξύλο από τη φίλη του

ΦΡΙΚΗ στη Βρετανία: Το «παιδί με τα μαύρα μάτια» εμφανίστηκε ξανά μετά από 30 χρόνια