Αν τσεκάρεις το κινητό σου την ώρα που οδηγείς, πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτό το βίντεο…

Πολλές φορές κομπάζουμε πως είμαστε πολυχρονικές προσωπικότητες και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κι ίσως και να μπορεί, όντως, να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν όρια.

Η οδήγηση, όσο συνηθισμένη υπόθεση κι αν μας φαίνεται, είναι μια σοβαρή διαδικασία που απαιτεί το 100% της προσοχής μας. Το τιμόνι του αυτοκινήτου είναι άμεσα συνδεμένο με τη ζωή μας, όσο κι αν το ξεχνάμε.

Γι’αυτό είναι απαραίτητο να μην ασχολούμαστε με τίποτα άλλο όσο οδηγούμε. Μια κλήση στο κινητό ή ένα μήνυμα, είναι κάτι που μπορεί να περιμένει. Η απόσπαση της προσοχής μας, έστω και στιγμιαία, μπορεί να αποβεί μοιραία!

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί μια σωστά στοχευμένη καμπάνια ενάντια στην ασύνετη οδήγηση. Ελάχιστα δευτερόλεπτα απροσeξίας μπορούν να κοστίσουν αθώες ζωές. Όλα μπορούν να περιμένουν. Κι αν κάτι είναι επείγον, μπορούμε πάντα να σταματήσουμε το όχημα μας για λίγα λεπτά.

Ας κρατήσουμε το κινητό, λοιπόν, μακριά μας όσο οδηγούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από τη μη χρήση του. Αντίθετα, έχουμε να κερδίσουμε πολλά που ούτε καν τα φανταζόμαστε.

Ασφάλεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτό είναι το τρίπτυχο του καλού και κυρίως του ζωντανού οδηγού! Να το θυμόμαστε όλοι!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με ΑΥΤΕΣ τις τρεις Θαυματουργές θεραπείες θα απαλλαγείτε από τους τεράστιους Πόρους στο Δέρμα, με Φυσικό Τρόπο!

Οι τεράστιοι πόροι είναι ένα εκνευριστικό ζήτημα ομορφιάς για πολλούς. Αυτά τα απαίσια σπυράκια συχνά θεωρούνται σημάδι λιπαρού δέρματος, στην πραγματικότητα όμως αυτή είναι...

Φαρμακευτικό ποτό για τις γυναίκες – Ιδανικό για απώλεια βάρους, λαμπερό δέρμα και κυτταρίτιδα

To να χάσετε βάρος δεν είναι πάντα εύκολο πράγμα να γίνει το ίδιο συμβαίνει και με την κυτταρίτιδα. Τώρα δεν έχετε να ανησυχείτε γι...

Έτσι θα ξαναβγάλετε μαλλιά μέσα σε 10 μέρες (θα χρειαστείτε μόνο 3 υλικά)!

Τρία συστατικά χρειάζονται μόνο για να ξαναβγάλεις μαλλιά μέσα σε 10 μέρες. Αν έχεις έντονη τριχόπτωση δες τι μπορείς να κάνεις για να σταματήσεις...
close