Αν τσεκάρεις το κινητό σου την ώρα που οδηγείς, πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτό το βίντεο…

Πολλές φορές κομπάζουμε πως είμαστε πολυχρονικές προσωπικότητες και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κι ίσως και να μπορεί, όντως, να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν όρια.

Η οδήγηση, όσο συνηθισμένη υπόθεση κι αν μας φαίνεται, είναι μια σοβαρή διαδικασία που απαιτεί το 100% της προσοχής μας. Το τιμόνι του αυτοκινήτου είναι άμεσα συνδεμένο με τη ζωή μας, όσο κι αν το ξεχνάμε.

Γι’αυτό είναι απαραίτητο να μην ασχολούμαστε με τίποτα άλλο όσο οδηγούμε. Μια κλήση στο κινητό ή ένα μήνυμα, είναι κάτι που μπορεί να περιμένει. Η απόσπαση της προσοχής μας, έστω και στιγμιαία, μπορεί να αποβεί μοιραία!

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί μια σωστά στοχευμένη καμπάνια ενάντια στην ασύνετη οδήγηση. Ελάχιστα δευτερόλεπτα απροσeξίας μπορούν να κοστίσουν αθώες ζωές. Όλα μπορούν να περιμένουν. Κι αν κάτι είναι επείγον, μπορούμε πάντα να σταματήσουμε το όχημα μας για λίγα λεπτά.

Ας κρατήσουμε το κινητό, λοιπόν, μακριά μας όσο οδηγούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από τη μη χρήση του. Αντίθετα, έχουμε να κερδίσουμε πολλά που ούτε καν τα φανταζόμαστε.

Ασφάλεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτό είναι το τρίπτυχο του καλού και κυρίως του ζωντανού οδηγού! Να το θυμόμαστε όλοι!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα ποίημα του Λόρδου Μπάιρον που φυσικά ουδέποτε δίδαξαν στα σχολεία για ευνόητους λόγους.

Ο ποιητής ευθέως στοχοποιεί τον Βαρόνο Ρόθτσαιλντ και την τακτική ελέγχου των εθνών μέσω του δανεισμού. Δανείζοντας χρήματα στους τυράννους , οι Σιωνιστές καθίστανται αυτοί που...

Κλασικό Μπισκοτόγλυκο Ψυγείου Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα δροσερό γλύκισμα.

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα δροσερό γλύκισμα. Συστατικά 2 ½ πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ 200 ml. γάλα φρέσκο 50 ml. κονιάκ ή λικέρ Για την...

Πανεύκολο σιροπιαστό κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι

Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο υγρό κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και σιρόπι λεμονιούγια να απολαύσετε ένα φανταστικό κέϊκ με βελούδινη υφή σε μια...
close