Δυστυχώς ή ευτυχώς, πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται… Αυτό ακριβώς συνέβη και με αυτούς τους αστυνομικούς!

Μία κούκλα έμοιαζε τόσο ζωντανή που η αστυνομία θεώρησε ότι μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο βρισκόταν ένα αληθινό μωρό.Η 10-χρονη Janaih Rattray, άφησε την κούκλα της με το όνομα Ryan, στο κάθισμα του Corsa αυτοκινήτου της αδερφής της Delesia Vauxhall που ήταν παρκαρισμένο έξω από ένα νοσοκομείο.

Δύο αστυνομικοί αποφάσισαν να λάβουν δράση αφού ζήτησαν πρώτα την συμβουλή από 2 νοσοκόμες που συμφώνησαν ότι αυτή η απίστευτα αληθινή κούκλα ήταν ένα πραγματικό μωρό.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από άλλους ανθρώπους που περνούσαν τυχαία από εκεί και οι ίδιοι νόμιζαν επίσης ότι το μωρό ήταν αληθινό. Σκεφτείτε λοιπόν πόσα άτομα είχαν την ίδια εντύπωση!

Μετά την επιχείρηση διάσωσης του «μωρού» αφού έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου, έμεινα άφωνοι, αφού ανακάλυψαν ότι το μωρό ήταν μία ψεύτικη κούκλα τυλιγμένο σε μία κουβέρτα.

Η οικογένεια Rattray συγκλονίστηκαν, όταν επέστρεψαν στο αυτοκίνητο τους, στη 1 το μεσημέρι της 14ης Σεπτεμβρίου, και βρήκαν σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου του μαζί με ένα σημείωμα να καλέσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Η Delesia, 20 ετών, ανέφερε:» Η κούκλα, όντως μοιάζει κάπως αληθινή, όπως ένα μωράκι μερικών μόνο μηνών, αλλά αν μπορούσατε να κοιτάξετε τα χέρια και τα πόδια που βρίσκονταν μέσα στην κουβέρτα, θα καταλαβαίνατε ότι δεν ήταν»

«Καταλαβαίνουμε γιατί έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου, αφού νόμιζαν όντως ότι βρισκόταν μέσα ένα μικρό μωρό. Αυτό θα το έκανε ο καθένας νομίζω.»

Η αστυνομία θα πληρώσει φυσικά για το σπασμένο παράθυρο.

Ο σερίφης Phil Dolby, από το αστυνομικό τμήμα του δυτικού Midlands, είπε: «Οι δύο αστυνομικοί έκανα το καθήκον τους καθώς νόμιζαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ένα αληθινό μωράκι, πιθανώς άρρωστο, αφού βρισκόταν έξω από νοσοκομείο, και απλά έκαναν ότι έπρεπε για να το απεγκλωβίσουν»

μωρό3

μωρό1

μωρό2
Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...