in

Αυτή η μάνα έδωσε τη ζωή της για να γεννηθεί η κόρη της. Η μικρούλα όμως ακούει ακόμη τη φωνή της…

Η 36ρονη Liz Joice έκανε θεραπείες για μια σπάνια μορφή καρκίνου με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να μπει πρόωρα στην εμμηνόπαυση. Οι γιατροί της είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έμενε στείρα…
Το θαύμα όμως έγινε και με το σύζυγό της, Max, συνέλαβαν ένα κοpιτσάκι!

MANOULA

Δυστυχώς όμως, λίγο καιρό αργότερα την ενημέρωσαν πως ο όγκος στη σπονδυλική της στήλη είχε επιστρέψει και ήταν απαραίτητο να κάνει μαγνητική τομογραφία για να διαπιστώσουν εάν υπήρχαν και άλλοι όγκοι. Θα έπρεπε όμως να κάνει έκτρωση για προβεί στην εξέταση και αυτή αρνήθηκε…

Η μικρή Lily ήρθε στον κόσμο στις 34 εβδομάδες και χαίρει άκρας υγείας.
MANOULA1

Η Liz όμως, υπέκυψε 7 εβδομάδες αργότερα… Ο μόνος λόγος που η Lily γνωρίζει τη φωνή της μητέρας της, είναι χάρη στην εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ του Christopher Henze με τίτλο «40 Weeks«.

MANOULA2

Όταν πέθανε, ο Henze δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο συνδύασε στιγμιότυπα της Liz με άλλες δημοφιλείς παιδικές εκπομπές με σκοπό να καταλάβει η μικρούλα, όσο μεγαλώνει, την ιστορία της μητέρας της.
Όταν θα είναι αρκετά μεγάλη για να το διαχειριστεί, θα της δείξουν το βίντεο που έφτιαξε η μητέρα της για την ίδια, λίγο πριν πεθάνει.

MANOULA3

Ασχέτως από το τι θα μου συμβεί, όσα πέρασα για να σε φέρω στον κόσμο το άξιζαν και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως! Δε θέλω να νιώσεις άσχημα για τη δική μου απόφαση.
Θέλω όμως να ξέρεις πόσο σημαντική είσαι και να προσπαθήσεις να μη θυμώσεις για τις ατυχίες που μας βρήκαν. Σίγουρα θα λυπηθείς και θα απογοητευτείς από καταστάσεις, ποτέ όμως μην εμμένεις στο θυμό. Είναι ένα από τα λιγότερο παραγωγικά συναισθήματα που μπορεί να έχει κάποιος. Καταστρέφει εμάς τους ίδιους και κανέναν άλλον.
Κάποια πράγματα απλά δεν έχουν νόημα, γι” αυτό σταμάτησα να προσπαθώ να εκλογικέψω αυτό που συνέβη. Απλά τα πράγματα ήρθαν έτσι και δε μπορούμε πάντα να τα αλλάξουμε.

Πηγή

Μοιάζει με μία συνηθισμένη διαφημιστική πινακίδα. Δώστε προσοχή στο σκύλο δεξιά!

Ξύπνησε από κώμα μετά από 3 μήνες και δεν θυμόταν την γυναίκα του. Είπε όμως ότι την αγαπάει περισσότερο…