in

Αυτοί είναι οι 6 τρόποι για να βρίσκεις πάντα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο

Μπορεί η τύχη να παίζει καθοριστικό ρόλο στο να βρει κάποιος φθηνό αεροπορικό εισιτήριο, υπάρχουν όμως και…μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να σου εξασφαλίσουν εισιτήριο με άκρως οικονομικό τρόπο.

Ιδού:

Μόνο Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο

Αυτές είναι οι μέρες μη-αιχμής γι αυτό και είναι οι προτεινόμενες ημέρες αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα. Αν προγραμματίσεις το ταξίδι σου από Τρίτη σε Τρίτη, θα πετύχεις οικονομικότερα εισιτήρια, μιας και δεν υπάρχει τόση ζήτηση από τον κόσμο για μετακινήσεις.

Πτήση το απόγευμα

Ταυτόχρονα, εκτός από το να πετάς την Δευτέρα, την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή, καλά θα κάνεις να αποφεύγεις και τις απογευματινές αναχωρήσεις – το απόγευμα είναι η «ώρα αιχμής» για τις αερομεταφορές. Είναι η ώρα που γεμίζουν οι ουρανοί, σημειώνονται καθυστερήσεις και τα εισιτήρια είναι στην υψηλότερη τιμή τους γιατί οι άνθρωποι απλά θέλουν να πετούν απόγευμα.

Ενημέρωση για προσφορές

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ποιες μέρες έχουν προσφορές οι αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιείς. Κάθε μεγάλος αερομεταφορέας, πολύ τακτικά, δίνει προνομιακές τιμές για μικρό χρονικό διάστημα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις παρακολουθείς και να «χτυπάς» την κατάλληλη στιγμή.

”Όχι” στις απ’ ευθείας πτήσεις

Αν πραγματικά θες να κάνεις οικονομία, μπορείς να αγοράσεις ένα εισιτήριο που να μην είναι απ’ ευθείας για τον προορισμό που σ’ ενδιαφέρει αλλά να περιλαμβάνει και πτήση με connection. Σίγουρα θα σου κοστίσει σε παραπάνω χρόνο, αλλά αν πραγματικά θέλεις να γλυτώσεις χρήματα μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την στρατηγική.

Εισιτήριο απλής διαδρομής

Πολλές εταιρείες ανεβάζουν δραματικά τις τιμές τους για διαμονές άνω των 30 ημερών, οπότε αν σκοπεύεις να πας κάπου για πολύ καιρό, καλύτερα κλείσε ένα εισιτήριο απλής μετάβασης από ένα μετ’ επιστροφής.

Με το βλέμμα στα κεντρικά αεροδρόμια διεθνώς

Αν θες να κάνεις κάποιο μεγάλο ταξίδι καλό είναι να γνωρίζεις ποια είναι τα αεροδρόμια – «περάσματα» προς τους εξωτικούς προορισμούς. Για παράδειγμα, στην Ευρώπη αυτό τον ρόλο έχουν τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, της Μαδρίτης, της Βιέννης, του Άμστερνταμ, του Λονδίνου, του Δουβλίνου. Επειδή από εκεί εξυπηρετούνται όλες οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, οι τιμές τους είναι ανταγωνιστικές.

Πηγή

 

Οι 15 κοντές (πολύ κοντές) του Hollywood! Με τα βίας πλησιάζουν το 1.60 αλλά έχουν άλλα χαρίσματα!

Ανακάλυψε το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου