in

Αυτό το μικροσκοπικό κουτί εμφανίζει τον αυριανό καιρό στο τραπέζι σας με πραγματική βροχή και σύννεφα.

Ο Ken Kawamoto είναι ένας μηχανικός λογισμικού και του αρέσει να δημιουργεί διάφορα gadget σπάζοντας το φράγμα μεταξύ ψηφιακού κόσμου και πραγματικού κόσμου. Αυτό ακριβώς έκανε και με την τελευταία εφεύρεση του , την Tempescope. Αυτό το μικρό κουτί μπορεί να δημιουργήσει πραγματικές σταγόνες βροχής και σύννεφα να κάνει προσομοίωση αστραπές και το φως του ήλιου για να σας δείξει την πρόγνωση του καιρού σε πραγματικό χρόνο.

Η συσκευή θα βρίσκεται συνδεδεμένη με το διαδίκτυο πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σας πει τι καιρό θα κάνει αύριο ή να μάθετε πως είναι ο καιρός σε κάποιο μέρος του κόσμου που βρίσκεται ένας φίλος σας. Δυστυχώς το κουτί δεν μπορεί να λειτουργήσει με χιόνι.

Ο Kawamoto έχει κυκλοφορήσει τον κώδικα και τα  σχήματα για τη συσκευή του σε open source, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας μας με πολύ προσπάθεια μπορεί να το φτιάξει για τον εαυτό του. Για τους υπόλοιπους από εμάς θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καθώς προγραμματίζεται μια καμπάνια για την πώληση του.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο :

Πηγή

Χιουμοριστικό: Τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος σε 10 χιουμοριστικές φράσεις!

Ο 10λογος του Ελληνάρα οδηγού