in

Βρέθηκαν βάζα με έμβρυα μέσα σε κάδο απορριμμάτων

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων όταν εντόπισαν σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους βάζα με έμβρυα σε φορμόλη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων χθες τα ξημερώματα κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων στην οδό Καρύστου στους Αμπελόκηπου όταν ανακάλυψαν ένα κουτί που είχε μέσα βάζα με έμβρυα βουτηγμένα στη φορμόλη.

Σε κατάσταση σοκ οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία και από την προανάκριση προέκυψε πως υπεύθυνος ήταν ένας 35χρονος οποίος χτες είχε μεταβεί στο ιατρείο του πατέρα του ο οποίος ήταν διευθυντής σε γυναικολογική κλινική (στο Έλενα) και είχε απεβιώσει πριν από ένα χρόνο.

Ο 35χρονος είχε πάει να το καθαρίσει, όπως υποστήριξε και δεν γνώριζε τι είχε. Μεταξύ άλλων, έβαλε και τις γυάλες με τα έμβρυα σε ένα χάρτινο κουτί και τα άφησε δίπλα στον κάδο απορριμμάτων.

Ο 35χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας που περιβάλλοντος ενώ οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή

Aυτή εiναι η Νo1 σεχoυαλική φαντασίωση των ανδρών!

Το βίντεο που σαρώνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες για όσες δεν είναι ερωτευμένες