Γέννησε μέσα στο Αεροπλάνο και Αποφάσισε να δώσει στο Μωρό της το όνομα της Εταιρίας.

Το ταξίδι για μία γυναίκα που είναι έγκυος είναι αρκετά επικίνδυνο, κυρίως γιατί δεν γίνεται να χωρέσει σε αυτές τις θέσεις, αλλά και επειδή μία απότομη αλλαγή της πίεσης του αέρα θα μπορούσε να προκαλέσει έναν πρόωρο τοκετό, κάτι πολύ τρομακτικό όταν είσαι στα μισά μιας πτήσης.
Αυτό ακριβώς έπαθε και η γυναίκα αυτή όταν ταξίδευε με μία πτήση της Jet Star Asian από τη Σιγκαπούρη προς τη Μιανμάρ. Τελικά γέννησε μέσα στο αεροπλάνο και ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από τη φροντίδα της εταιρίας, που αποφάσισε να δώσει το όνομά της εταιρίας στο παιδί της.

26710699475_2f9a9944aa_o

Το παιδί τώρα έχει να αντιμετωπίσει την ατυχία να σε λένε «Jet Star» αλλά ήταν ήδη αρκετά τυχερός που είχε τρεις γιατρούς από πάνω του να τον βοηθάνε όταν γεννήθηκε.

Η γυναίκα άρχισε να νιώθει συσπάσεις όταν ήταν στον αέρα, αλλά γέννησε τελικά μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο.

26106813203_5c42160126_o

Όλο το αεροπλάνο ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν ανακοινώθηκε το ευχάριστο νέο πως γεννήθηκε ένα υγιές μωρό.

“Το πλήρωμά μας είναι εκπαιδευμένο για όλων των ειδών τις περιπτώσεις και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να βοηθήσουμε αυτή τη γυναίκα, σε συνεργασία με τους γιατρούς που ήταν επιβάτες.”

Το ζευγάρι και το μωρό βρίσκονται σε νοσοκομείο της Yangon και είναι καλά στην υγεία τους. Η εταιρία έδωσε επίσης στην οικογένεια προμήθειες για το μωρό αξίας $1,000 για να έχουν καλό ξεκίνημα. 

Credit: distractify.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η Τέλεια Συνταγή για Τηγανητό Κοτόπουλο που θα Λατρέψετε!

Το μυστικό πίσω από το θρυλικό Kentucky Fried Chicken που μας έχει κάνει να το ερωτευτούμε, είναι προφανώς η τέλεια τραγανή του κρούστα. Έτσι...

Μάσκα με χυμό αγγουριού για σύσφιξη!

Χρησιμοποιήστε το χυμό από ένα αγγούρι για να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο!   1. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κόψετε μισό αγγούρι...

Δείτε τι συμβαίνει στο Σώμα μας όταν σταματήσουμε να τρώμε Κρέας!

Μπορεί να μην συνειδητοποιούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα μας όταν τρώμε κρέας και πολύ πιθανόν να μην θέλουμε κιόλας. Όπως και να’χει όμως μία...
close