Γέννησε μέσα στο Αεροπλάνο και Αποφάσισε να δώσει στο Μωρό της το όνομα της Εταιρίας.

Το ταξίδι για μία γυναίκα που είναι έγκυος είναι αρκετά επικίνδυνο, κυρίως γιατί δεν γίνεται να χωρέσει σε αυτές τις θέσεις, αλλά και επειδή μία απότομη αλλαγή της πίεσης του αέρα θα μπορούσε να προκαλέσει έναν πρόωρο τοκετό, κάτι πολύ τρομακτικό όταν είσαι στα μισά μιας πτήσης.
Αυτό ακριβώς έπαθε και η γυναίκα αυτή όταν ταξίδευε με μία πτήση της Jet Star Asian από τη Σιγκαπούρη προς τη Μιανμάρ. Τελικά γέννησε μέσα στο αεροπλάνο και ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από τη φροντίδα της εταιρίας, που αποφάσισε να δώσει το όνομά της εταιρίας στο παιδί της.

26710699475_2f9a9944aa_o

Το παιδί τώρα έχει να αντιμετωπίσει την ατυχία να σε λένε «Jet Star» αλλά ήταν ήδη αρκετά τυχερός που είχε τρεις γιατρούς από πάνω του να τον βοηθάνε όταν γεννήθηκε.

Η γυναίκα άρχισε να νιώθει συσπάσεις όταν ήταν στον αέρα, αλλά γέννησε τελικά μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο.

26106813203_5c42160126_o

Όλο το αεροπλάνο ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν ανακοινώθηκε το ευχάριστο νέο πως γεννήθηκε ένα υγιές μωρό.

“Το πλήρωμά μας είναι εκπαιδευμένο για όλων των ειδών τις περιπτώσεις και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να βοηθήσουμε αυτή τη γυναίκα, σε συνεργασία με τους γιατρούς που ήταν επιβάτες.”

Το ζευγάρι και το μωρό βρίσκονται σε νοσοκομείο της Yangon και είναι καλά στην υγεία τους. Η εταιρία έδωσε επίσης στην οικογένεια προμήθειες για το μωρό αξίας $1,000 για να έχουν καλό ξεκίνημα. 

Credit: distractify.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Βιονικός φακός επαφής θα μας χαρίζει 100% τέλεια όραση για πάντα.

Ονομάζεται Ocumetrics Bionic Lens και είναι ο βιονικός φακός που ανέπτυξε ο καναδός επιστήμονας και ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας, δρ Γκαρθ Ουέμπ. Ο φακός,...

Έβαλε μπέικον στο μπλέντερ και έφτιαξε ένα φανταστικό φαγητό!

Πεινάτε και θέλετε σήμερα να φάτε κάτι ξεχωριστό; Τότε είστε στο σωστό άρθρο! Θα δείτε μια πραγματικά πρωτότυπη, γευστική και εύκολη συνταγή. Δείτε παρακάτω στις...

Βάζει Merenda μέσα στην βαφλιέρα και δημιουργεί ότι πιο λαχταριστό έχετε δει! (VIDEO)

Αυτός ο τύπος σας δίνει μερικά πανέξυπνα και απολαυστικά tips μαγειρικής! Δείτε το βίντεο Πηγή
close