in

Γεννημένη νικήτρια! Μία αληθινή ιστορία που μας συγκινεί όλους !

Τι μπορεί να καταφέρει μια γυναικά με μισό σώμα! Η 42χρονη Ροσμαρί(Rosemary Siggins) λειτουργεί κανονικά σε όλη της τη ζωή και ας της λείπουν τα κάτω άκρα! Έπαιζε ως παιδί με τους φίλους της, πήγε σχολείο, έγινε μητέρα 2 παιδιών, οδηγεί, εργάζεται και όλα αυτά με το δικό της ξεχωριστό τρόπο!

gennhmenh nhkhtria

Μπορεί να έχει ύψος περί τα 60εκατοστα, να της λείπουν και τα 2 πόδια μετά από αφαίρεση(στην ηλικία των 2 ετών) όμως επέλεξε από τη παιδική ηλικία ότι δεν ήθελε να χρησιμοποιεί τεχνητά μέλη. Κινείται με πατίνι όταν θέλει να διανύσει απλές αποστάσεις, ενώ μπορεί και οδηγάει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο και μάλιστα πηγαίνει η ίδια τα παιδιά της στο σχολείο!

Ήταν μαθήτρια όταν αποφάσισε ότι δε θέλει να κινείται με τεχνητά μέλη, αλλά να είναι ο εαυτός της! Ο δάσκαλος και ο διευθυντής του σχολείου, ήταν αρνητικοί στην απόφαση της, μέχρι την επέμβαση των γονιών της ώστε να υπερασπιστεί αυτό της το δικαίωμα.

hrwas1

Παντρεύτηκε το Ντέιβιντ το 1999 και απέκτησε μαζί του 2 παιδιά το Λούκ και τη Σέλμπυ, παρά τις κριτικές του κόσμου και του φιλικού περιβάλλοντος του. Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την υγεία της, γιατί πιέζονταν οι πνεύμονες και θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να σταματήσει να αναπνέει!

Η Ροσμαρί αι ένα μεγάλο παράδειγμα πως όταν ο άνθρωπος θέλει κάτι, μπορεί να το πραγματοποιήσει, έστω και με πολλές δυσκολίες. Η ίδια άλλωστε δηλώνει: μπορώ να κάνω ότι κάνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αλλά με διαφορετικό τρόπο! Έφτιαξε μια ζωή όπως την ήθείνελε και τη ζει καθημερινά, ευγνωμονώντας τους γονείς της για όσα της έμαθαν και πόσο τυχερή στάθηκε που γνώρισε το σύζυγο της και έκανε μια φυσιολογική οικογένεια. Καταλήγει λέγοντας: ο κόσμος δε σου χρωστά τίποτα, αυτό είναι που έχεις και πρέπει να χρησιμοποιείς τα εφόδια σου για να προχωρήσεις μπροστά!

Πηγή

Μια διδακτική ιστορία που αξίζει να πείτε στα παιδιά σας

16 πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα φίλτρο καφέ