ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το βίντεο: Η ερωμένη του γαμπρού «σκάει μύτη» στον γάμο του και γίνεται ΧΑΜΟΣ

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του παραλίγο να μετατραπεί σε… μακελειό

Η αλήθεια είναι στους γάμους συνήθως καλείς και κάποιους που δεν θες… Μπορεί να είναι μακρινοί συγγενείς που τους βαριέσαι, αντιπαθητικοί συνάδελφοι ή ακόμη και γνωστοί οι οποίοι θα «μούτρωναν» αν δεν λάμβαναν πρόσκληση.

Ωστόσο, τι γίνεται όταν έρχεται απρόσκλητη η ερωμένη του γαμπρού; Ναι, αυτό που βλέπουμε στις ταινίες και πιστεύουμε ότι δεν παίζει να γίνει στην πραγματική ζωή! Ε, λοιπόν τελικά γίνεται… και το βίντεο, που βλέπετε, είναι η τρανή απόδειξη για αυτό!

Ας δούμε τι συνέβη… Κατά τη διάρκεια της τελετής ενός γάμου στις ΗΠΑ, ακούστηκε ξαφνικά από το πίσω μέρος της εκκλησίας ένα δυνατό χειροκρότημα.

Η… πηγή αυτού του θορύβου δεν ήταν άλλη από την ερωμένη του γαμπρού, που εμφανίστηκε στον γάμο του αγαπημένου της με πρόθεση να προκαλέσει χαμό… και η αλήθεια είναι ότι μάλλον το κατάφερε!

«Ώστε γι’ αυτό έφυγες από το σπίτι μου σήμερα το πρωί», λέει η γυναίκα, αφήνοντας (ξεκάθαρα) να εννοηθεί ότι πέρασε τη νύχτα μαζί με τον γαμπρό.

Ο γαμπρός τα έπαιξε… Έντρομος κοιτούσε γύρω του ενώ οι καλεσμένοι της ζητούσαν να φύγει! Δεν ξέρουμε τι συνέβη τελικά… Ωστόσο το βίντεο έχει γίνει ήδη viral!

Η φάση είναι… μην σου τύχει!

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρόφημα για πάνω από 50 ασθένειες: Σκοτώνει παράσιτα και καθαρίζει από τοξίνες

Ένα φάρμακο για περισσότερες από 50 ασθένειες: Το τσάι που σκοτώνει τα παράσιτα και καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες Αυτά τα συστατικά, έχουν επιστημονικώς...

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...

Έχετε κουνούπια; Με αυτό το εύκολο τρικ θα τα ξεφορτωθείτε μία και καλή!

Το πιο απλο τρικ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για να διώξετε τα ενοχλητικά κουνούπια από το χώρο σας απαιτεί ελάχιστα υλικά: ένα πλαστικό μπουκάλι,...
close