in

Δέκα άνθρωποι οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από τους χειρότερους εφιάλτες τους

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε εφιάλτες. Άλλοι πιο συχνά και άλλοι πιο σπάνια. Πόσοι δεν έχουμε ξυπνήσει κατά την διάρκεια της νύχτας εξαιτίας ενός κακού ονείρου το οποίο είδαμε και το οποίο θύμιζε σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν κυριολεκτικά από τους χειρότερους εφιάλτες τους. Όπως για παράδειγμα να δεχθούν επίθεση αρκούδας, να πέσουν με το αεροπλάνο ή να δεχθούν επίθεση ενός μανιακού δολοφόνου.

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

1) Το 1997 η Holly Dunn και ο σύντροφός της δέχτηκαν επίθεση ενώ περπατούσαν δίπλα στις ράγες ενός τρένου από έναν μανιακό δολοφόνο. Ο τελευταίος, δολοφόνησε τον φίλο της ενώ βiασε και κακοποίησε την ίδια. Ο δολοφόνος νόμισε ότι ήταν νεκρή, ωστόσο η ίδια επέζησε και στράφηκε εναντίον του.

2) Η Juliane Koepcke ταξίδευε το 1971 με ένα αεροσκάφος πάνω από την Περουβιανή γη μαζί με άλλους 91 επιβάτες. Το αεροσκάφος έπεσε σε καταιγίδα με αποτέλεσμα να συντριβεί. Η ίδια ωστόσο κατάφερε να επιβιώσει.

3) Ο Alcides Moreno βiωσε ίσως ένα εφιάλτη που ίσως αρκετοί από εμάς έχουμε δει. Αυτόν της πτώσης από ένα μεγάλο ύψος. Και πως να μην τον ζήσει άλλωστε καθώς κατάφερε να πέσει από τον 47ο όροφο ενός ουρανοξύστη το 2007, ενώ καθάριζε τζάμια. Ωστόσο, κατάφερε να επιβιώσει καθώς έπεσε μαζί με την πλατφόρμα μέσα στην οποία βρισκόταν.

4) Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ο Richard Moyer, όταν ξαφνικά ενώ βρισκόταν σπίτι του δέχτηκε την επίθεση μιας τεράστιας αρκούδας. Η αρκούδα κυνηγούσε το σκυλί της οικογένειας. Στη μάχη που ακολούθησε ο Moyer δέχτηκε βαθιές δαγκωματιές πριν η αρκούδα αποφασίσει να γυρίσει στο δάσος.

5) Όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε ο Ken Henderson μαζί με ένα φίλο του βούλιαξε στα ανοικτά του Μεξικό, τότε κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον ίδιο. Για 30 ώρες έδωσε μάχη με τα κύματα μαζί με το φίλο του. Όταν αντελήφθη ότι ο φίλος του δεν θα άντεχε, αποφάσισε να κολυμπήσει προκειμένου να βρει βοήθεια. Στην πορεία αντίκρισε μία τεράστια πλατφόρμα πετρελαίου όπου και ανέβηκε και ζήτησε βοήθεια.

6) Ο Paul Lessard είχε επίσης μία δυσάρεστη περιπέτεια που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Ενώ απολάμβανε το χιόνι πάνω στο έλκηθρο του ξαφνικά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μέσα στο χιόνια για πάνω από 20 ώρες και παραλίγο να πεθάνει από υποθερμία. Κατάφερε όμως να τη γλιτώσει.

7) Η Anne Hjelle έκανε ποδήλατο με μια φίλη της κάπου στην Καλιφόρνια όταν ξαφνικά δέχτηκε την επίθεση ενός αγριεμένου «κούγκαρ» που παραλίγο να την σκοτώσει. Ευτυχώς κατάφερε να τη γλιτώσει με τη βοήθεια της φίλης της.

8) H ιστορία των Eugene Han και Kirstin Davis μοιάζει απίθανη. Ενώ παρακολουθούσαν μία κινηματογραφική ταινία. Ξαφνικά, ένας ένοπλος εισέβαλε μέσα στην αίθουσα και άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 70 άνθρωποι και να σκοτωθούν άλλοι 12. Οι δυο τους επέζησαν και μερικούς μήνες μετά παντρεύτηκαν.

9) H ιστορία του Matthew Schrier επίσης μοιάζει να ναι βγαλμένη από ταινία. Ως πολεμικός ανταποκριτής βρέθηκε στην Συρία αλλά απήχθη από την Αλ Κάιντα. Για περίπου επτά μήνες παρέμεινε φυλακισμένος. Ωστόσο, κατάφερε να αποδράσει και να δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη του.

10) H Michelina Lewandowska βίωσε τον απόλυτο τρόμο. Αρραβωνιάστηκε αλλά γρήγορα η σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της άρχισε να μην πηγαίνει καλά. Ένα βράδυ την αιφνιδίασε. Την χτύπησε με taser και την έβαλε σε ένα μεγάλο κουτί. Στη συνέχεια την μετέφερε σε ένα δάσος όπου την έθαψε ζωντανή. Η ίδια όμως κατάφερε να επιβιώσει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Ένας Έλληνας ένας Τούρκος και ένας Γερμανός χαμένοι σε ένα νησί..!

Σταμάτα να δίνεις σημασία σε ανθρώπους που σε πλήγωσαν