Δείτε τι λέει η γραμμή της μοίρας για τη ζωή και το χαρακτήρα σας!

Η γραμμή της μοίρας ή γραμμή του πεπρωμένου, εκφράζει την επίδραση που έχει ο κόσμος και η κοινωνία και κάθε γεγονός που πηγάζει από αυτά, πάνω στη δική σου ζωή. Όσο πιο έντονη και βαθιά είναι η γραμμή τόσο πιο ισχυρή είναι η επίδραση της μοίρας πάνω σου και τόσο περισσότερο ελέγχει τη ζωή σου.

Αν η γραμμή «σπάει» σε διάφορα σημεία ή αλλάζει η κατεύθυνσή της, αυτό σημαίνει ότι είσαι επιρρεπής σε πολλές αλλαγές στη ζωή σου από καταστάσεις που είναι πέρα από το δικό σου έλεγχο.

H γραμμή της μοίρας ξεκινά στο μέσο της παλάμης, κοντά στον καρπό και διατρέχει την παλάμη προς τη βάση του μέσου δαχτύλου. Η γραμμή μπορεί να διαιρεθεί σε τρία τμήματα, που αντιστοιχούν στη χρονική περίοδο της ζωής κατά την οποία κάποια γεγονότα συνέβησαν ή μπορεί να συμβούν: το (1) εκφράζει τη νεότητα, το (2) την ενήλικη περίοδο της ζωής μας και το (3) τα γηρατειά.

grammh ths moiras1

Αν η γραμμή της μοίρας σου στο σημείο που ξεκινά ενώνεται με τη γραμμή της ζωής, αυτό δηλώνει ότι είσαι ένα αυτοδημιούργητο άτομο. Συχνά ξέρεις από πολύ νωρίς στη ζωή σου ποιοι είναι οι στόχοι σου και ο προορισμός σου.

grammh ths moiras2

Αν η γραμμή της μοίρας σου ξεκινά ξεκάθαρα από τον καρπό και ενώνεται σε κάποιο σημείο με τη γραμμή της ζωής, αυτό σημαίνει ότι στο σημείο αυτό στη ζωή σου παραβλέπεις τα δικά σου συμφέροντα και ενδιαφέροντα προς όφελος εκείνων άλλων ανθρώπων. Αν μετά διαχωρίζεται και πάλι από τη γραμμή της ζωής, αυτό εκφράζει το ότι έχεις και πάλι τον έλεγχο της ζωής σου.

grammh ths moiras3

Αν η γραμμή της μοίρας ξεκινά στη βάση του αντίχειρα, στο εσωτερικό της γραμμής της ζωής, αυτό δηλώνει ότι σε κάποια φάση στη ζωή σου οικογένεια ή στενοί φίλοι θα σε στηρίξουν.

grammh ths moiras4

Αν η γραμμή της μοίρας ξεκινά από τη βάση της παλάμης σου, αυτό υποδεικνύει το ότι η ζωή σου κάποια στιγμή μπορεί να γνωρίσει τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί από απλός και άσημος θνητός να γίνεις ένας πολιτικός ή ένας διάσημος ηθοποιός.

grammh ths moiras5

Αν σε κάποιο σημείο διακόπτεται η γραμμή της μοίρας στη γραμμή του κεφαλιού και μετά συνεχίζεται, αυτό σημαίνει ότι έχεις σοβαρές πιθανότητες να αλλάξεις με επιτυχία την καριέρα σου στη μέση ηλικία.

grammh ths moiras6
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξυπνα κόλπα που θα σας κάνουν ειδικούς !!!

Η τέχνη του μακιγιάζ είναι προσιτή σε όλους, και μπορούμε να το κάνουμε πραγματικά εντυπωσιακό, και είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε. Συγκεντρώσαμε μερικά αποτελεσματικά...

Πήρε το πιστολάκι για τα μαλλιά και ξεκίνησε να λιώνει τις μπογιές! Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

Εντάξει μπορεί το αποτέλεσμα να μην συναγωνίζεται τον Πικάσο, αλλά είναι μια πολύ καλή ιδέα για να διακοσμήσετε τους τοίχους του σπιτιού σας εντελώς...

5+1 Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα!

Η ομορφιά και η περιποίηση του δέρματος είναι κάτι που απασχολεί πολύ όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν όμως εύκολοι και οικονομικοί φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς...
close