Αρχική Όμορφος Κόσμος Είπε στο γιατρό ότι η γυναίκα του παθαίνει ΕΞΑΨΕIΣ! Η απάντηση του γιατρού; Η καλύτερη…

Είπε στο γιατρό ότι η γυναίκα του παθαίνει ΕΞΑΨΕIΣ! Η απάντηση του γιατρού; Η καλύτερη…

0
Είπε στο γιατρό ότι η γυναίκα του παθαίνει ΕΞΑΨΕIΣ! Η απάντηση του γιατρού; Η καλύτερη…

Όταν έφτασε στο γιατρό, είχε ένα άγχος για το πως θα περιγράψει το πρόβλημα της γυναίκας του. Άλλο όμως ήταν αυτό που τον «τρόμαζε» περισσότερο…

Μετά από μισή ώρα αναμονής, τελικά μπήκε στο γραφείο του γιατρού.

– Καλημέρα σας, καθίστε. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; ρώτησε ο γιατρός.

– Γιατρέ μου, η γυναίκα μου καθημερινά έχει εξάψεις με αποτέλεσμα να χάνει την ηρεμία της και να τα βάζει μαζί μου με το παραμικρό! Ειλικρινά πλέον δεν ξέρω τι να κάνω για να την ηρεμήσω… Με τρομάζει.

Ο γιατρός του απαντά: «Κύριέ μου, το πρόβλημά σας είναι κλασσικό… Η λύση είναι απλή: όταν η γυναίκα σας θα χάνει την ψυχραιμία της, πάρτε ένα ποτήρι νερό και κάντε γαργάρες. Μη το καταπιείτε όμως. Κάντε γαργάρες μέχρι να φύγει από το δωμάτιο η γυναίκα σας ή μέχρι να ηρεμήσει.»

nero

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο άντρας επέστρεψε στο ιατρείο, ήρεμος και χαλαρός.

– Γιατρέ μου η ιδέα σας ήταν καταπληκτική! Όποτε την έπιαναν οι εξάψεις της εγώ έκανα γαργάρες με νερό και αυτή ηρεμούσε σχεδόν αμέσως! Πως ακριβώς όμως δούλεψε αυτό;

Το νερό από μόνο του δεν έκανε τίποτα. Το γεγονός ότι, όση ώρα κάνατε γαργάρες, είχατε βγάλει το σκασμό, ήταν που τη βοήθησε!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.