Αρχική Βίντεο Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες!

Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες!

0
Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες!

Με την καμπάνια The Love Has No Labels (Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες) ξεκίνησε η προώθηση της Κοινωφελής Υπηρεσίας του Συμβουλίου Διαφημίσεων στην Αμερική με πρωταρχικό μήνυμα τη διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων. Η αγάπη δεν γνωρίζει από χρώμα, εθνικότητα, βάρος, ύψος και λοιπά ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Γνωρίζει μόνο από κατανόηση, φροντίδα, ενδιαφέρον και χημεία μεταξύ των ανθρώπων. Με αφορμή το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας υφίστανται διακρίσεις είτε πρόκειται για τη φυλή, την ηλικία, το φύλο, τη θρησκεία, τη σεξουαλικότητα ή την αναπηρία, δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό βίντεο με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους για να καταδειχτεί πόσο ίδιοι είμαστε εντέλει. Η εκστρατεία The Love Has No Labels προκαλεί όλους να ανοίξουν τα μάτια τους στη μεροληψία και στην προκατάληψη και να δουλέψουν για να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. Το βίντεο γυρίστηκε σε δημοφιλές σημείο στη Σάντα Μόνικα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διαρκεί μόλις 3 λεπτά. Σε μια τεράστια οθόνη βλέπουμε δύο σκελετούς να φιλιούνται…


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.