Το θέαμα είναι απίστευτο! Η εικόνα της θρυλικής Κέιτ Μος αποδομήθηκε. Οι ξένες ιστοσελίδες μιλάνε για την κατάντια ενός μύθου. 

Το πρόσωπο του θρυλικού supermodel κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας σοκ όχι μόνο στους θαυμαστές της, αλλά και σε όλους όσοι βλέπουν αυτή την εικόνα. Η Κέιτ Μος, που βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Mango Store στο Μιλάνο, μαζί με την Κάρα Ντελεβίν, πόζαρε ως είθισται γεμάτη χαρά και χαμόγελα, αλλά προδόθηκε.

keit mos

Τα διεθνή Μέσα μιλάνε για την κατάντια ενός ειδώλου που για χρόνια έκανε καταχρήσεις σε ουσίες, αλκοόλ, τσιγάρο. Η Κέιτ Μος δόθηκε από τους φωτογράφους χωρίς ίχνος ρετούς, προκαλώντας συζήτηση.Βέβαια, να υπογραμμίσουμε ότι μπορεί στα 41 της χρόνια να δείχνει τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλύτερη, αλλά σε κάποιες από τις φωτογραφίες της παίζει σημαντικό ρόλο και ο κακός φωτισμός που σκληραίνει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο και τα σημάδια του.
Λίγες μέρες νωρίτερα είχε κάνει εμφάνιση για τον οίκο Burberry και οι φωτογραφίες της ήταν σίγουρα καλύτερες και πιο προσεγμένες…
 Ads By Google

keitmos1

keitmos2
Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...