in

Και μετά τον έρωτα; Τι σκέφτονται 6 ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Αν έχετε βρει τον ιδανικό σας σύντροφο στο σεχ, αλλά σπάτε το κεφάλι σας να καταλάβετε τι μπορεί να σκέφτεται;.

Ξεκινώντας από τους Ιχθείς, τα γνωστά ψαράκια ως επιπόλαια και ρομαντικά, μετά το σεχ σκέφτονται συνήθως λίγο επιπόλαια. Στην αρχή ενθουσιάζονται και σκέφτονται πως βρήκαν το κάρμα τους και την αδερφή ψυχή τους και μετά συνειδητοποιούν πως ξέχασαν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό…ΟΥΠΣ!

Υδροχόος, ο ασυγκράτητος. Μετράει ακόμη και τα δευτερόλεπτα που χρειάζονται για να σηκωθεί από το κρεβάτι χωρίς να ακούσει την μουρμούρα του συντρόφου του. Δεν του αρέσει να μιλάει μετά το σεχ και προσέχει πάντα μην έχει πει κάτι κατά τη διάρκεια της πράξης!

Αιγόκερως, ο εκκωφαντικός. Σίγουρα σκέφτεται ότι τον άκουσε όλη η γειτονιά κατά τη διάρκεια του σεχ ενώ θα έχει απλωθεί σε όλο το κρεβάτι αρκεί να βολευτεί. Τηλεόραση, η κλασική κίνηση μετά το σεχ.

Τοξότης, ο πρωτοπόρος. Πραγματικά δεν θέλετε να καταλάβετε τι σκέφτεται ένας Τοξότης μετά το σεχ. Μπορεί να σκέφτεται πως θα ήταν να κάνει σεχ στα πιο απίθανα μέρη και ποιες στάσεις πρέπει να δοκιμάσει την επόμενη φορά.

Σκορπιός, ο βiαιος. 100% μετά το σεχ, θα σκέφτεται πως απέκτησε τα σημάδια που έχει στο κορμί του, γραντζουνιές και μελανιές, συνηθισμένα για ένα Σκορπιό. Μπορεί και να δολοπλοκεί μόνος του και να σκέφτεται γιατί ο/η σύντροφός του τον αποκαλούσε συνέχεια «μωρό μου» και όχι με το όνομά του. Τρέλα!

Παρθένος, η τακτική. Σίγουρα το μόνο θα απασχολεί ένα Παρθένο θα είναι η ακαταστασία. Σηκώνεται αμέσως από το κρεβάτι για να βάλει τα σεντόνια και τις πετσέτες στο πλυντήριο και κάνει αμέσως ντους καθώς σιχαίνεται τον ιδρώτα.

Πηγή

Έβαλε μια κάμερα μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων. Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει άφωνους!

Το πιο κοινό γυναικείο όνομα στον κόσμο είναι ελληνικό -Και όχι, δεν είναι το Μαρία