Καλώς ορίσατε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ομορφιάς για γυναικεία γεννητικά όργανα!

Δημιουργός σεχουαλικών βοηθημάτων αναζητά τα ομορφότερα γεννητικά όργανα για να δημιουργήσει ομοιώματα.

Πολλοί διαγωνισμοί ομορφιάς πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα καλλιστεία, όμως, που αποφάσισε να διοργανώσει ο Αμερικανός Μπράιαν Σλόαν διαφέρουν από όλα τα άλλα.

Ο Σλόαν που είναι δημιουργός σεχουαλικών βοηθημάτων αποφάσισε να αναρτήσει αγγελία στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ομορφότερα… γυναικεία γεννητικά όργανα.

1

Στόχος του ήταν να εντοπίσει τους τρεις ομορφότερους κόλπους, για να τους «σκανάρει» με 3D scanner και έπειτα να τους μετατρέψει σε καλούπι για να κατασκευάσει το ιδανικό σεχουαλικό βοήθημα.

2

«Ήθελα να ανακαλύψω ποιος κόλπος θα άρεσε στους άνδρες για να μεταφέρω το ομοίωμά του σε σεχουαλικό βοήθημα», εξηγεί ο Σλόαν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το Elite Daily και καταγράφει την διαδικασία αποτύπωσης στον υπολογιστή.

3

Έτσι, αφού στην αγγελία ανταποκρίθηκαν δεκάδες γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο, οι άνδρες ψήφισαν και επέλεξαν τους τρεις ομορφότερους κόλπους σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν με hashtag #AutoblowVaginalBeautyContest.

4

Ανεξαρτήτως των συμμετοχών, ωστόσο, χιλιάδες ήταν οι χρήστες που επισκέπτονταν την ιστοσελίδα του Σλόαν, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η κίνηση σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν «έπεσαν» οι servers.

5

Στο βίντεο που περιγράφει το εγχείρημα, οι τρεις γυναίκες που επελέγησαν να ποζάρουν στον Αμερικανό επιχειρηματία δήλωσαν πως δε θεωρούν σεξιστικό το διαγωνισμό ομορφιάς.
Αντιθέτως, μία από τις τρεις τόνισε πως είναι ελεύθερη να διαθέσει το σώμα της όπως εκείνη επιθυμεί και αυτό σημαίνει φεμινισμός.

6

Για την πόζα τους, πάντως, οι τρεις νεαρές γυναίκες αμείφθηκαν με χρηματικό ποσό που κυμαίνεται από 1,250 δολάρια για την τρίτη θέση, μέχρι 5,000 δολάρια για την πρώτη.
«Ο Μπράιαν μου ζήτησε να διορθώσω τον κόλπο μου. Το έκανα κι έτσι κανείς δεν άγγιξε το σώμα μου», είπε μία από τις γυναίκες.

7

Ωστόσο, μία Βρετανίδα που κέρδισε στον διαγωνισμό δήλωσε πως δεν ήθελε αρχικά να συμμετάσχει, αλλά την έπεισε ο φίλος της. Ο σύντροφός της, μάλιστα, την συνόδευσε στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έγινε η αποτύπωση του κόλπου της για να την εμψυχώσει.

Επόμενο βήμα του Αμερικανού επιχειρηματία είναι να διοργανώσει περισσότερους διαγωνισμούς ομορφιάς για το ωραιότερο στόμα, το ωραιότερο πέος, τους ωραιότερους όρχεις…

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όσα μπορεί να μου μάθει ένα απλό τεστ αυτογνωσίας…

Της Στεύης Τσούτση. Πολλές φορές, στην περιήγηση μας στο αχανές διαδίκτυο πέφτουμε σε διάφορα τεστ. “Ασκήσεις” ερωτικού ή ψυχολογικού περιεχομένου υπόσχονται πως πρόκειται να μας διελευκάνουν...

Γεμίζει το ζυμάρι με Nutella, το κόβει στη μέση και αρχίζει να το πλέκει. Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Το σπιτικό ψωμί είναι τέλειο δώρο για τους φίλους και γείτονες για κάθε περίσταση: ζεστό, νόστιμο, εντυπωσιακό και φτιαγμένο με αγάπη. Αυτές τις γιορτές κάντε...

«Γιατί θέλω οι γιοι μου να με βλέπουν γυμνή»: Σωστό ή λάθος;

Ζω σε ένα σπίτι γεμάτο αγόρια –τέσσερα, για να είμαστε ακριβείς. Αλλά είναι σχετικά μικρά, όποτε ακόμα δεν έχω βρει ανδρικά περιοδικά με γυμνές...
close