in

Κλείνει σπίτια το site της απιστίας. Δείτε πως την πάτησε γνωστός youtuber που «έπαιζε το μάτι του»

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα με τα δικά μας να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι, αλλά στις ΗΠΑ εδώ και μέρες η παντόφλα πάει σύννεφο!

Το site Ashley Madison, ένα διαδικτυακός τόπος όπου παντρεμένοι ψάχνουν εφήμερες περιπετειούλες, κανονικό site απιστίας δηλαδή, έπεσε θύμα hacking, με αποτέλεσμα να δημοσιοποιηθούν στο ίντερνετ τα ονόματα χιλιάδων χρηστών τους.

Και κάποιοι απ” αυτούς είναι και αρκετά διάσημοι…

Όπως για παράδειγμα ο Σαμ Ρέιντερ, γνωστός στο διαδίκτυο ως αφοσιωμένος χριστιανός vlogger, παντρεμένος με δύο παιδιά και παράδειγμα προς μίμηση (μέχρι πρόσφατα)…

Ο Σαμ Ρέιντερ έγινε διάσημος όταν σε ένα βίντεο έκανε έκπληξη στη γυναίκα του με το τεστ εγκυμοσύνης της, δείχνοντας της ότι περιμένουν τρίτο παιδί. Ωστόσο λίγο καιρό μετά δημοσιοποίησαν μαζί ένα βίντεο, στο οποίο ανακοίνωναν βουρκωμένοι ότι η σύζυγος του απέβαλε.

Ο ίδιος μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του στο Ashley Madison, παραδέχθηκε δημόσια ότι άνοιξε τον λογαριασμό πριν από δύο χρόνια, πριν ξεκινήσει να κάνει βίντεο στο διαδίκτυο, με σκοπό να ξεκινήσει μία εξωσυζυγική σχέση, ωστόσο δεν το έκανε ποτέ στην πραγματικότητα.

Με λίγα λόγια, κλάφτηκε αρκετά στους θαυμαστές του που έτρεξαν να τον σταυρώσουν, λέγοντας τους κιόλας, ότι με την γυναίκα του τα έχουν βρει και τον έχει συγχωρέσει.

Έμπλεξε μάλιστα και τον ίδιο τον Θεό λέγοντας ότι τον έχει συγχωρέσει και Αυτός για το γεγονός ότι παρασύρθηκε από «καθαρή σαpκική επιθυμία και αμαpτωλή περιέργεια«.

«Έχω εντελώς καθαριστεί από αυτή την αμαρτία«, λέει και μας συγκινεί…

Πηγή

Οι τρεις αλήθειες (Σύμφωνα με τον Χόρχε Μπουκάι)

Πώς κάνουν ΣEX οι αστροναύτες; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Eρωτικn επαφή στο Διάστημα