Κουρτίνα μπάνιου «βρυκολακιάζει» και σε πετάει έξω από το ντους σε 4 λεπτά για να μάθεις να μη σπαταλάς νερό!

Ένα μπάνιο μετά από μια δύσκολη ή ζεστή μέρα, είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό και τονωτικό μπορούμε να σκεφτούμε. Παρασυρμένοι, όμως, από την απόλαυση που μας χαρίζει το νερό, ξεχνάμε πως το περιβάλλον βρίσκεται σε κίνδυνο και πως οι υδάτινοι πόροι κινδυνεύουν να εξαντληθούν.

Ο καθένας από μας, λοιπόν, οφείλει να είναι ευαισθητοποιημένος και συνετός ως προς την κατανάλωση του νερού. Μπορεί να είναι δύσκολο να βάλουμε μέτρο στη ζωή μας, αλλά επιβάλλεται για το καλό του περιβάλλοντος!

Στην προσπάθεια της να βοηθήσει το περιβάλλον, η καλλιτέχνιδα Elisabeth Buecher  σκαρφίστηκε κάτι πολύ πρωτότυπο! Έφτιαξε μια περίεργη “κουρτίνα” μπάνιου η οποία ‘”επιτίθεται” σε αυτόν που κάνει ντους, αν μείνει κάτω από το νερό πάνω από 4 λεπτά!

Το περίεργο αυτό έργο, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Επίπλου του Μιλάνου το 2009, γεμίζει με αέρα μέσα σε 4 λεπτά. Αν, λοιπόν, κάποιος δε θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του, οφείλει να είναι γρήγορος στο μπάνιο. Με αυτό τον τρόπο, η Elisabeth έκρινε πως η υπερβολική σπατάλη νερού θα περιοριστεί και ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί με χιούμορ για την προστασία των υδάτινων πόρων της Γης μας.

Μπορείτε να κάνετε μπάνιο για 4 ολόκληρα λεπτά!

κοθτρινα μπανιου1

Αλλά δεν πρέπει να ξεχαστείτε με το νερό να τρέχει!

κοθτρινα μπανιου2

Αν τουλάχιστον δε θέλετε να δεχτείτε επίθεση μετά από τα 4 λεπτά!

κοθτρινα μπανιου3

Η “κουρτίνα” βγάζει “δόντια” και σας πετάει από την ντουζιέρα!

κοθτρινα μπανιου4

Αν, λοιπόν, δε θέλετε να βρεθείτε με σαπουνάδες έξω από το μπάνιο, φροντίστε μέσα στο χρόνο που σας δίνεται να έχετε ολοκληρώσει το μπάνιο σας. Έτσι και η κατανάλωση νερού θα περιοριστεί και θα βοηθήσετε και το περιβάλλον!

κοθτρινα μπανιου5
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι 3 εύκολες ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν πόδια και οπίσθια σε 1 μήνα!

Το καλοκαίρι έχει την ιδιότητα να αφυπνίζει τις ανασφάλειές μας. Η καλοκαιρινή περιβολή, μοιραία, θα βγάλει τα άπλυτά μας στη φόρα. Όλα τα βραδινά...

Κάντε θαύματα στο δέρμα σας με μόνο 2 συστατικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας!

Το λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι πολύ προβληματικό και οι άνθρωποι που έχουν λιπαρό δέρμα γνωρίζουν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το διαχειριστούν....

Προσθέστε Αυτά τα 3 Συστατικά στο Σαμπουάν σας και Πείτε Αντίο για Πάντα στην Τριχόπτωση.

Γνωρίζετε τι προκαλεί απώλεια μαλλιών; Οι ειδικοί λένε ότι σχετίζεται με διάφορους παράγοντες, όπως άγχος, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, απώλεια βάρους, κ.ά. Αυτό το αισθητικό πρόβλημα μπορεί...
close