in

Με κάθε προβολή από ΑΥΤΟ το βίντεο, μαζεύονται χρήματα για πρόσφυγες. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!

Ο Alan Rickman ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Μία από τις τελευταίες ταινίες που έκανε είναι αυτό το σύντομο βίντεο που έφτιαξαν φοιτητές προσπαθώντας να μαζέψουν χρήματα για τους πρόσφυγες.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης έφτιαξαν το βίντεο με την ελπίδα να γίνει viral. Δίνουν τα έσοδα της διαφήμισης στο Save The Children και το Refugee Council. Θα έλεγε κανείς ότι έχουν πετύχει, με το βίντεο να έχει ήδη πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές.

3670

Στο βίντεο, ο Rickman λέει:

Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα βίντεο που θα γίνει viral, για τους μετανάστες. Σιγά σιγά μαζεύουμε προβολές όσο η χελώνα μασουλάει. Λειτουργεί κάπως έτσι: όσο πιο πολλές προβολές έχει, τόσο πιο πολλά έσοδα θα έχουμε από το YouTube.

Θα δώσουμε αυτά τα χρήματα στο Save The Children και το Refugee Council. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το δείτε και να το κοινοποιήσετε. Μαζί με τη χελώνα μπορείτε να κάνετε τη διαφορά.

Δείτε το:

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περίπου £1.792 λόγω της διαφήμισης. Όχι και τόσο άσχημα –αλλά γιατί δεν του κάνετε κι εσείς μερικές ακόμα προβολές και μια κοινοποίηση για να βελτιώσετε το σύνολο;

Credit: viralthread.com

15 Απαίσια Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να Κάνεις μπροστά στο Ταίρι σου.

Μόνο 12 άνθρωποι στον κόσμο είναι Εκπαιδευμένοι να κάνουν αυτή τη Δουλειά. Μόλις δείτε τι Έφτιαξε; Δεν θα το Πιστεύετε!