in

Με ποια ζώδια δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο σχέση.

Ένας οδηγός για τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου…

Κριός

Με Καρκίνο: Οι Κριοί αναζητούν την περιπέτεια, ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το διεκδικήσουν. Ο Καρκίνος είναι το άκρως αντίθετο: είναι ευαίσθητος εκεί που ο Κριός είναι κατηγορηματικός. Κουράζει με την κυκλοθυμία και την τελειομανία του. Θα χρειαστείτε τεράστια υπομονή για να παραμείνετε μαζί.

Με Αιγόκερω: Ο Κριός κινείται γρήγορα – στα μάτια του Αιγόκερου φαίνεται σαν κάποιος που ρισκάρει τα πάντα. Ο Αιγόκερως είναι η ήρεμη δύναμη της όλης υπόθεσης. Θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να ταιριάξουν, αλλά άμα τα καταφέρουν θα μάθουν πράγματα που κανείς τους δεν θα μπορούσε να ανακαλύψει χώρια.

Tαύρος

Με Λέων: Και οι δύο, όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Γι’ αυτό οι διαφωνίες τους είναι πολύ έντονες. Και οι δύο πιστεύουν ότι η άποψή τους η μόνη σωστή.

Με Υδροχόο: Ο μοντέρνος Υδροχόος θα βρει βαρετή την αφοσίωση του Ταύρου στην καθημερινή του ρουτίνα. Ο Ταύρος θα τον βρει συναρπαστικό. Για αυτό και ενδέχεται να υπάρξει σύγχυση στην προσπάθεια του Ταύρου να συμβαδίσει με τις προοδευτικές τακτικές του συντρόφου του.

Δίδυμοι

Με Παρθένο: Αέρας και Γη δύσκολα μπορούν να ταιριάξουν. Ο Δίδυμος θα ζοριστεί από την επικριτική και υπερρεαλιστική στάση του Παρθένου απέναντι στον κόσμο και ο Παρθένος θα κουραστεί εύκολα από την επιπόλαια στάση του Διδύμου.

Με Ιχθύες: Γενικά ο Ιχθύς δεν ξέρει τι θέλει. Το ίδιο και οι Δίδυμοι. Το πρόβλημα εδώ θα είναι επικοινωνιακό. Ο Ιχθύς θα αισθάνεται πως ο Δίδυμος δεν τον καταλαβαίνει. Ο Δίδυμος από την άλλη θα αισθάνεται πως η συναισθηματική υπεραισθησία του Ιχθύ τον εμποδίζει.

Καρκίνος

Με Κριό: Οι Κριοί αναζητούν την περιπέτεια, ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το διεκδικήσουν. Ο Καρκίνος είναι το άκρο αντίθετο: είναι ευαίσθητος εκεί που ο Κριός είναι κατηγορηματικός. Κουράζει με την κυκλοθυμία του και την τελειομανία του. Θα χρειαστείτε τεράστια υπομονή για να παραμείνετε μαζί.

Με Ζυγό: Ο Ζυγός είναι πολύ πιο πρακτικός, ορθολογιστής, ισορροπημένος σε σχέση με τον Καρκίνο. Ο Ζυγός, αντιμετωπίζει το σύντροφό του ισότιμα. Ο Καρκίνος όμως θέλει να τον περιποιούνται, όπως ένα μικρό παιδί.

Λέων

Με Λέων: Και οι δύο θέλετε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Θα πρέπει να κάνετε πολλές υποχωρήσεις για να λειτουργήσει η σχέση σας.

Με Ταύρο: Και οι δύο, όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Γι’ αυτό οι διαφωνίες τους είναι πολύ έντονες. Και οι δύο πιστεύουν ότι η άποψή τους η μόνη σωστή.

Παρθένος

Με Διδύμους: Αέρας και Γη δύσκολα μπορούν να ταιριάξουν. Ο Δίδυμος θα ζοριστεί από την επικριτική και υπερρεαλιστική στάση του Παρθένου απέναντι στον κόσμο και ο Παρθένος θα κουραστεί εύκολα από την επιπόλαια στάση του Διδύμου.

Με Τοξότη: Δύσκολα θα διατηρηθεί η σχέση σας αφού είστε και οι δύο ανεξάρτητοι. Ο Παρθένος, το μισό καιρό θα πιστεύει πως προτιμά να μείνει μόνος του. Το ίδιο και ο Τοξότης που λατρεύει την ελευθερία του.

Ζυγός

Με Καρκίνο: Ο Ζυγός είναι πολύ πιο πρακτικός, ορθολογιστής, ισορροπημένος σε σχέση με τον Καρκίνο. Ο Ζυγός, αντιμετωπίζει το σύντροφό του ισότιμα. Ο Καρκίνος όμως θέλει να τον περιποιούνται, όπως ένα μικρό παιδί.

Με Αιγόκερω: Φυσικά κάθε Αιγόκερως θα αντιμετωπίσει τον καρδιοκατακτητή Ζυγό με ψυχρότητα και καχυποψία. Όλα θα εξαρτηθούν από τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς που θα κάνουν ο ένας για χάρη του άλλου

Τοξότης

Με Παρθένο: Δύσκολα θα διατηρηθεί η σχέση σας αφού είστε και οι δύο ανεξάρτητοι. Ο Παρθένος, το μισό καιρό θα πιστεύει πως προτιμά να μείνει μόνος του. Το ίδιο και ο Τοξότης που λατρεύει την ελευθερία του.

Με Ιχθύες: Φωτιά με νερό δύσκολα συνδυάζονται. Οι Ιθχύες είναι υπερβολικά ρομαντικοί. Έτσι και οι Τοξότες πνίγονται από τον υπερβολικό συναισθηματισμό τους. Οι Ιχθύες όμως δεν θα έχουν καλή ανταπόκριση απέναντι στην ωμή ειλικρίνειά τους.

Αιγόκερως

Με Ζυγό: Φυσικά κάθε Αιγόκερως θα αντιμετωπίσει τον καρδιοκατακτητή Ζυγό με ψυχρότητα και καχυποψία. Όλα θα εξαρτηθούν από τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς που θα κάνουν ο ένας για χάρη του άλλου.

Με Κριό: Ο Κριός κινείται γρήγορα – στα μάτια του Αιγόκερου φαίνεται σαν κάποιος που ρισκάρει τα πάντα. Ο Αιγόκερως είναι η ήρεμη δύναμη της όλης υπόθεσης. Θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να ταιριάξουν, αλλά άμα τα καταφέρουν μάθουν πράγματα που κανείς τους δεν θα μπορούσε να ανακαλύψει χώρια

Σκορπιός

Με Λέων: σε εκνευρίζει γιατί τον βρίσκεις… φιγουρατζή. Μεταξύ μας, όμως, απλώς σε ενοχλεί γιατί είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και κάνει την ανταγωνιστικότητά σου να χτυπάει κόκκινο. Γιατί όμως να μη μένεις στην απόλαυση της παρτίδας σας, όποιου είδους και να είναι αυτή (ερωτική, επαγγελματική ή κοινωνική); Το να έχεις να τα βάλεις με ένα Λέοντα είναι πολύ πιο τιμητικό απ’ ό,τι με ένα… μυρμήγκι.
Με Υδροχόο: όταν πας να τον προσεγγίσεις βαθύτερα, σου δίνει την αίσθηση ότι πιάνεις… αέρα, που είναι άλλωστε και το στοιχείο του. Και ναι μεν σου αρέσουν οι ανιχνεύσεις στα βαθιά, αλλά καθώς εσύ ο ίδιος έχεις έναν πληθωρικό συναισθηματισμό, αυτό το απόμακρο στιλάκι του Υδροχόου είναι κάτι ξένο για σένα. Σχεδόν… εξωγήινο. Όμως είναι μια καλή ευκαιρία να μάθεις να συμβιώνεις με άτομα, που εκφράζουν διαφορετικά τα αισθήματά τους.

 

Υδροχόος

Με Σκορπιό: Το πείσμα των δύο ζωδίων θα προκαλέσει μεγάλες αντιπαραθέσεις μέσα στη σχέση τους. Όταν φτάσετε σε αδιέξοδο, θα πρέπει να διώξουν τις προσωπικές τους προκαταλήψεις προκειμένου να επιτευχθεί ένας δίκαιος συμβιβασμός.

Με Ταύρο: Ο μοντέρνος Υδροχόος θα βρει βαρετή την αφοσίωση του Ταύρου στην καθημερινή του ρουτίνα. Ο Ταύρος θα τον βρει συναρπαστικό. Για αυτό και ενδέχεται να υπάρξει σύγχυση στην προσπάθεια του Ταύρου να συμβαδίσει με τις προοδευτικές τακτικές του συντρόφου του.

Ιχθύες

Με Τοξότη: Φωτιά με νερό δύσκολα συνδυάζονται. Οι Ιχθύες είναι υπερβολικά ρομαντικοί. Έτσι και οι Τοξότες πνίγονται από τον υπερβολικό συναισθηματισμό τους. Οι Ιχθύες όμως δεν θα έχουν καλή ανταπόκριση απέναντι στην ωμή ειλικρίνειά τους.

Με Διδύμους: Γενικά ο Ιχθύς δεν ξέρει τι θέλει. Το ίδιο και οι Δίδυμοι. Το πρόβλημα εδώ θα είναι επικοινωνιακό. Ο Ιχθύς θα αισθάνεται πως ο Δίδυμος δεν τον καταλαβαίνει – ο Δίδυμος από την άλλη θα αισθάνεται πως η συναισθηματική υπεραισθησία του Ιχθύ τον πνίγει και εμποδίζει.

Πηγή

Ξεκίνησαν ένα συνηθισμένο χορευτικό, αλλά οι επόμενες κινήσεις τους έκαναν τους κριτές να τα χάσουν!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: …40 χρόνια γάμου!