Μοιάζει με ένα παλιό γλυπτό, αλλά περιμένετε μέχρι να αρχίσει να περιστρέφεται…Εντυπωσιακό!

Ο John Edmark είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Stanford κι αγαπά τους αριθμούς, τα μαθηματικά και την τέχνη. Έχει βρει μάλιστα και τον τρόπο να συνδυάζει αυτές τις μεγάλες του αγάπες, δημιουργώντας κάτι πραγματικά μοναδικό!

Με τη βοήθεια των φοιτητών του, χρησιμοποιεί μαθηματικές εξισώσεις και δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης. Συγκεκριμένα, η βάση των δημιουργημάτων του είναι η ακολουθία Fibonacci. Με θεμέλιο λίθο, λοιπόν, τα μαθηματικά, ο Edmark έχτισε αυτό το αριστούργημα που θα δείτε στο βίντεο, το οποίο κατασκευάστηκε σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μοναδικό έργο. Και μη βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε. Περιμένετε πρώτα να το δείτε να περιστρέφεται!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη… Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.! Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...
close