in

Μόνο 12 άνθρωποι στον κόσμο είναι Εκπαιδευμένοι να κάνουν αυτή τη Δουλειά. Μόλις δείτε τι Έφτιαξε; Δεν θα το Πιστεύετε!

Το χειρόγραφο γράψιμο είναι και τέχνη και τεχνική. Βαθιά προσωπικό και εκφραστικό, αλλά κυβερνάται από πάρα πολλούς κανόνες. Πολλοί από μας δεν πήγαν πέρα από τα βασικά στο τεχνικό κομμάτι.

Μερικές φορές, οι προσωπικότητες μας φανερώνονται από τον τρόπο που κάνουμε απλά σημάδια και το αν τα γράμματα μας είναι μεγάλα και στρογγυλά, ή μικρά και με γωνίες, μπορεί σύμφωνα με κάποιους, να πει αρκετά για το τι είμαστε σαν άνθρωποι.

Είτε συμφωνείτε με αυτή την άποψη, είτε όχι, το χειρόγραφο λέει στους ανθρώπους πολλά πράγματα που η ψηφιακή γραφή δεν μπορεί να πει. Εκπαιδευμένοι ειδικοί εντοπίζουν στιγμές δισταγμού που μπορεί να υποδεικνύουν πλαστογραφία, για παράδειγμα.

Τα ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και άλλες παραλλαγές συχνά μεταφέρουν τη διάθεση. Όταν γράφουμε με το χέρι, γενικά δεν ανησυχούμε αν η τελεία στο τέλος μιας πρότασης μας κάνει να ακουγόμαστε θυμωμένοι, για παράδειγμα.

Πέρα από αυτό, οι καλλιγράφοι και άλλοι ειδικοί γραφής αναζητούν όχι μόνο την ικανότητα να εκφράζονται μέσα από τα γραπτά, αλλά και να τελειοποίσουν την τεχνική της γραφής στο χέρι. Ο Jake Weidmann, ο οποίος εμφανίζεται στο κείμενο, είναι ένας από αυτούς. Υπάρχουν και άλλοι, όπως η Patricia Blair, επικεφαλής καλλιγράφος του Λευκού Οίκου.

Ναι, σωστά, ο Λευκός Οίκος έχει το δικό του καλλιγράφο, η ομάδα του οποίου είναι υπεύθυνη, ανάμεσα σε άλλα, και για τις χειρόγραφες προσκλήσεις σε αρχηγούς κράτους και άλλους επιφανείς. Έγινε ακόμα και θέμα του debate στις ομιλίες για τον προϋπολογισμό, αφού το σύνολο των μισθών για το γραφείο καλλιγραφίας είναι πάνω από $250.000 το χρόνο.

Όταν δείτε τη δουλειά αυτών των ανθρώπων, και συνειδητοποιήσετε ότι τα γραπτά τους προορίζονται για βασιλιάδες, βασίλισσες, και ακόμα και τον πάπα, δε θα σας φαίνεται πια τόσο τρελό.

Credit: wimp.com

Με κάθε προβολή από ΑΥΤΟ το βίντεο, μαζεύονται χρήματα για πρόσφυγες. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το πιο γρήγορο πράμα του κόσμου…