in

Νέο ρεσιτάλ φιλελληνισμού από ZDF: «Οι Έλληνες πληρώνουν ενώ εμείς τους βρίζουμε!»

Μέσα από ένα ακόμη απολαυστικό σκετς οι δύο παρουσιαστές ξαναχτυπούν και γελοιοποιούν τον τρόπο λειτουργίας των αγορών

Νέο ρεσιτάλ φιλελληνισμού και κριτικής της Γερμανίας έδωσαν οι παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής «Die Anstalt» του ZDF.

Μετά την εκπληκτική εκπομπή για το Δίστομο και τις γερμανικές αποζημιώσεις ήρθε η σειρά για ένα μάθημα οικονομίας και του τρόπου λειτουργίας των διεθνών αγορών.

Οι δύο παρουσιαστές μέσα από ένα απολαυστικό σκετς καταδεικνύουν τον παραλογισμό του να πληρώνουν οι Έλληνες εκατοντάδες εκατομμύρια σε τόκους για δάνεια -και όχι για πακέτα βοήθειας- και παρόλα αυτά να τους βρίζουν, κάτι που σύμφωνα με τον «κακό» του σκετς, δεν τον ενοχλεί παρόλο που αλλιώς νόμιοζε ότι ήταν μέχρι τώρα τα πράγματα.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Όπως του εξήγησε μάλιστα ο έτερος παρουσιαστής, η κρίση μέχρι τώρα δεν έχει κοστίσει τίποτα στους Γερμανούς φορολογούμενους, αλλά και στους φορολογούμενους των άλλων κρατών-δανειστών. «Μηδέν λεπτά» ήταν μάλιστα η χαρακτηριστική φράση του. Παράλληλα διευκρίνισε ότι η Γερμανία έχει καταφέρει να βγάζει λεφτά από την κρίση, ενώ άφησε και υποννοούμενα για την Bild, λέγοντας ότι διαβάζει κανείς τη συγκεκριμένη εφημερίδα, όπως πίνει κανείς αναψυκτικό για να ξεδιψάσει…

Πηγή

Πάγωσε η Στεφανίδου on air – Ακούστε το “χώσιμο” στη μεγαλοπαρουσιάστρια από τηλεθεάτρια…

Οικονομικοί δολοφόνοι: Δείτε γιατί λυσσάνε για το «ΝΑΙ»…