in

Νεκρός ο τρομοκράτης Αμπααούντ! Σκοτώθηκε στην επιδρομή της αστυνομίας στο Σεν Ντενί

Ο βέλγος τζιχαντιστής Αμπααούντ Αμπντελχαμίντ ο οποίος θεωρείται ο “εγκέφαλος” των επιθέσεων στο Παρίσι, σκοτώθηκε κατά την επιδρομή της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν-Ντενί.

Το πτώμα του Abaaoud βρέθηκε στις έρευνες στο κτίριο της οδού Corbillon.

913673_rrrtjhh

Ο 27χρονος πέθανε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που έλαβε χώρα στο Σεν Ντενί. Ο Abaaoud αναγνωρίστηκε από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις αρχές το σώμα του ήταν γεμάτο σφαίρες. Το γραφείο του Γάλλου Εισαγγελέα ανακοινώθηκα πως αρχικά θεωρούσαν πως βρίσκεται στη Συρία αλλά οι Γάλλοι αξιωματούχοι που διεξήγαγαν εδώ και καιρό έρευνες σχετικές ήταν βέβαιοι πως είχε καταφέρει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

“Η αναγνώριση των σορών πήρε πολύ περισσότερο από όσο υπολογίζαμε, καθώς ολόκληρος ο τρίτος όροφος του κτιρίου στην οδό Corbillon κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής”, δήλωσε ο Georges Salinas, επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών.

“Ο Abdel Hamid Abaaoud αναγνωρίστηκε επισήμως, μετά από ταυτοποίηση των δακτυλικών του αποτυπωμάτων, ως σκοτωθείς κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων” αναφέρει επίσημο έγγραφο της εισαγγελικής αρχής.

913689_a_4Πηγή

Μέχρι ποιο ποσό χρέους ΔΕΝ σας το κόβει η ΔΕΗ (αναλυτικά)

Γιατί οι γυναίκες πάνω από τα 40 δεν συγκρίνονται;