Η Hope Shepherd είναι μια 84χρονη ένοικος του γηροκομείου Berea Gardens Retirement Foundation Lily Kirchmann στο Λονδίνο.

Όταν σκεφτόμαστε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε γηροκομείο, κανονικά θα φανταζόμασταν ανθρώπους που τη φροντίζουν και θα δείχνουν υπομονή και κατανόηση.Αυτό που σίγουρα δε μας περνάει από το μυαλό είναι μια γυναίκα στην ηλικία της να πρέπει να αμυνθεί από το προσωπικό που πληρώνεται για να την φροντίζει!

Η νοσοκόμα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ονομάζεται Ncendiswa Mkencele. Είχε μάλιστα το θράσος να δικαιολογήσει τις πράξεις της λέγοντας πως η Hope τη «στόλιζε» με ρατσιστικά επίθετα και της πετούσε συνέχεια πράγματα στο πρόσωπο. Δυστυχώς γι” αυτήν όμως, το βίντεο άλλα δείχνει…

Και στην τελική, δεν έχει καμία σχέση πως θα συμπεριφερθεί ένας άνθρωπος με άνοια (από αυτό πάσχει η Hope). Με το ζόρι μπορεί να σταθεί στα πόδια της και αυτό το τέρας της ρίχνει αγκωνιές και σφαλιάρες; Αν είναι δυνατόν!

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...