in

Οι «μυστικοί κωδικοί» που σας δίνουν πρόσβαση σε οτιδήποτε περιέχει το Netflix

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε επισήμως άφιξη του Netflix και στην Ελλάδα. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για την δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία streaming σειρών και ταινιών η οποία μάλιστα έχει αναλάβει και την παραγωγή δικών της σειρών.

Ωστόσο, μάλλον λίγοι γνωρίζουν ότι πλέον υπάρχουν χιλιάδες μυστικοί κωδικοί οι οποίοι μπορούν να δώσουν στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε ότι ο,τιδήποτε μπορεί να προσφέρει στους χρήστες τους το Netflix. Στο εξωτερικό τα τελευταία 24ωρα έχει δημοσιευθεί μία πληθώρα άρθρων στα οποία γίνεται λόγος για »μυστικούς κωδικούς» οι οποίοι επιτρέπουν στους συνδρομητές της υπηρεσίας να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα είδη ταινιών ή τηλεοπτικών εκπομπών.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Independent, το Netflix απαιτεί συνήθως από τους χρήστες του να κάνουν αναζήτηση με τον ακριβή τίτλο, ή να ψάξουν μέσα από μερικά περιορισμένα είδη ταινιών, τα οποία έχει μαντέψει ότι μπορεί να σας αρέσουν. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένες νέες ιστοσελίδες δείχνουν ότι υπάρχουν κωδικοί οι οποίοι μπορούν να δώσουν πρόσβαση σε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο Netflix.

Για παράδειγμα το Netflix, διαθέτει κατηγορίες όπως οι «εντυπωσιακές ταινίες για ηλικίες από 5-7 ετών». Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα, την κατηγορία αυτή είναι πολύ πιθανό να μην την δείτε ποτέ επειδή το Netflix, επιτρέπει έναν πολύ περιορισμένο αριθμό κατηγοριών να σας εμφανίζονται, οι οποίες έχουν να κάνουν με το τι έχει παρακολουθήσει ο χρήστης στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για να βρείτε τις ειδικές κατηγορίες θα πρέπει να περιηγηθείτε μέσα από ανεπίσημες ιστοσελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Κάθε μία από τις κατηγορίες που υπάρχουν στο Netflix διαθέτει το δικό της ID. Οι ιστοσελίδες αυτές καταγράφουν αυτά τα ID ώστε να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Μία από αυτές είναι η «Ogres Crypt», η οποία φιλοξενεί μία λίστα από συγκεκριμένες ταινίες, ενώ ένα υπολογιστικό φύλο του Google, κατατάσσει τις ταινίες αυτές με αύξουσα σειρά.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την Independent, επειδή το τέχνασμα αυτό απαιτεί την μετάβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει μόνο στο διαδίκτυο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορεί να γίνει μέσω της τηλεόρασης, ή μιας κονσόλας παιχνιδιών.

Πηγή

Βίντεo πoυ ΣOΚAΡEI-Γιατρός ρίχνει νεκρό με μια γρoθιά έναν ασθενή τoυ!

Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα λεφτά μην πλησιάσετε το αυτοκίνητο σας! Δείτε γιατί…