in

Ο Τρύφωνας Σαμαράς Φωτογραφήθηκε με τον Αδερφό του και η Ομοιότητα είναι…

Ο Τρύφωνας Σαμαράς φωτογραφήθηκε πρώτη φορά με τον μικρό του αδελφό Γιώργο, ένα πραγματικά πολύ όμορφο άντρα, με τον οποίο πολλές γυναίκες θα ήθελαν να είναι μαζί! Η ομοιότητα με τον Τρύφωνα δεν θα έλεγε κάποιος πως είναι ιδιαίτερη.

Δείτε τις αποκαλύψεις του, αλλά και πόσο γοητευτικός είναι…

565c5525db870

«Παρόλο που µε τον αδελφό µου έχουµε δύο χρόνια διαφορά, η µητέρα µας η Βούλα ήθελε να µας ντύνει µε τα ίδια ρούχα, σαν να ήµασταν δίδυµοι. Ήµουν το πρώτο εγγόνι της οικογένειας, οπότε όλοι οι συγγενείς µε είχαν στα όπα-όπα.

565c5525e7366

Θα µπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι όταν γεννήθηκε ο Γιώργος, εγώ ζήλεψα – µια και είχα συνηθίσει να είµαι το καλοµαθηµένο που είχε την προσοχή όλων στραµµένη πάνω του. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Εξακολουθούσα να είµαι στο επίκεντρο. Και πώς να µην ήµουν δηλαδή; Τους έκανα όλους να γελάνε, πότε τραγουδώντας το Σκόπια, σκόπια µισκό (σ.σ. A far l’ amore comincia tu) της Ραφαέλα Καρά και πότε το “Καροτσέρη” και το “Έχω ένα µυστικό” της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Είχα και στις δύο µεγάλη αδυναµία. ∆εν υπήρχε περίπτωση να έρθει καλεσµένος στο σπίτι και να µην κάνω σόου».

565c5525edb54

Και ο αδερφός του, Γιώργος λέει: «Ο Τρύφωνας ήταν χαρισµατικός και ήξερε από µικρός τι θα κάνει στη ζωή του. Θυµάµαι, έπαιρνε τις κούκλες των ξαδέλφων µας και τις κούρευε.

Ως παιδιά είχαµε ξεχωριστές παρέες, αλλά τώρα που µμεγαλώσαμεµε βγαίνουμεµε συχνά µαζί, πηγαίνουµε σε κλαµπ, στα µπουζούκια. Πάντα τον αγαπούσα, πάντα τον στήριζα, αλλά από τότε που χάσαµε τη µητέρα µας, αισθάνοµαι την ανάγκη να επικοινωνούµε περισσότερο»

Πηγή

Που να Αγγίξεις μία Γυναίκα ΧΩΡΙΣ να Παρεξηγηθείς, αναλόγα με τη Σχέση που έχετε. (πίνακας)

Ψηφίστε για να πάρουν οι Έλληνες το Νόμπελ Ειρήνης