in

Ο σέξι αγρότης από την Κρήτη είπε τελικά το ναι και φωτογραφήθηκε σαν μοντέλο!

Ο Στάθης Στιβακτάκης ήταν ένας από τους χιλιάδες αγρότες που διαμαρτυρήθηκαν στην Αθήνα για τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να επιβάλλει η κυβέρνηση. Η κάμερα ενός φωτογράφου τον αποθανάτισε. Από εκεί ξεκίνησε μια ιστορία δημοσιότητα στο τέλος της οποίας ο “κρητικός αγρότης” κατέληξε μελωμένος στις σελίδες του Down Town.

Αν και αρχικά είχε αρνηθεί ότι θα κάνει φωτογραφήσεις τονίζοντας ότι το μέλλον του είναι στο χωριό και ότι επιτρέπει τη δημοσιότητα όσο εξ αυτών εισακούονται τα αιτήματα των αγροτών, ο Στάθης Στιβακτάκης ενώδωσε, αν και, όπως δήλωσε στην Μαρία Μωραΐτη και τη Νάνσυ Φαφούτη: «Ούτε γυμνά, ούτε ξυπόλυτος. Ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα».

«Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης», λέει και τονίζει: «Ότι και να λένε τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει.

Τι απαντά στο …ερωτικό κάλεσμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου μέσα από τα “Καλημερούδια”;

«Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

sfqdyhptsu5672e3a1bf9d9

Ο Στάθης Στιβακτάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο …βεντέτας μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του. «Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;», αναρωτιέται.

yeucqtzlaa5672e3bfe2433

Στο ερώτημα “Έχει ο Στάθης Στιβακτάκης κοπέλα;”, ο ίδιος είναι σαφής: «Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ»;

dfasvuhpsx5672e51072558

isansexehv5672e4e7d2254

izurrtqkkh5672e4f9aca5eΠηγή

Πώς θα καταλάβετε αν έχει παραβιaστεί ο λογαριασμός σας στο Facebook;

12 ατάκες που έχουν ακούσει γυναίκες από την πεθερά τους