Ο ταύρος τον εκδικήθηκε! Κάρφωσε στο λαιμό τον ταυρομάχο και τον τίναξε στον αέρα!

Το υπερήφανο ζώο λίγο πριν ξεψυχήσει στην αρένα, κάρφωσε τον ταυρομάχο και τον τίναξε σαν πάνινη κούκλα. 

Ο ταυρομάχος Λορέντζο Σάντσεθ, είχε εκστασιαστεί. Το κοινό στην αρένα Λας Βέντας στη Μαδρίτη, φώναζε ρυθμικά το όνομα του και χειροκροτούσε. Είχε εξαντλήσει έναν τεράστιο καφετί ταύρο και έμενε μόνο να καρφώσει με δεξιοτεχνία το μακρύ ξιφίδιο στον τράχηλο του και να τον αποτελειώσει.

Ο ταύρος τον εκδικήθηκε1

Το ζώο ήταν εξαντλημένο. Αιμορραγούσε σε όλο του το κορμί. Το τρίχωμα του είχε βραχεί από το αίμα του. Ξαφνικά η αρένα βουβάθηκε. Ήταν η κατανυκτική στιγμή του θανάτου. Ο ταύρος στάθηκε απέναντι από τον δολοφόνο του. Χαμήλωσε το κεφάλι και ρουθούνισε. Με θολό βλέμμα κοίταζε τον άνθρωπο απέναντι του. Σβάρνισε το χώμα με το δεξί του πόδι και όρμησε.

Ο Σάντσεθ είχε προτάξει το ξιφίδιο, είχε τεντώσει το κορμί του και την τελευταία στιγμή θα έκανε στο πλάι θα απέφευγε τα κέρατα και θα βύθιζε από τον τράχηλο μέχρι την καρδιά το μέταλλο στο κορμί του αφηνιασμένου ζώου. Μια απειροελάχιστη στιγμή και ο ταύρος δεν κινήθηκε όπως υπολόγιζε ο ταυρομάχος. Ο Λορέντζο τα έχασε κάρφωσε το ξιφίδιο το οποίο βρήκε αέρα.

Ο ταύρος τον εκδικήθηκε2

Ο ταύρος θριαμβευτής ένιωσε να παίρνει την εκδίκηση του. Κάρφωσε με ορμή τα κέρατα του στο στέρνο και τον λαιμό του ταυρομάχου, και τον τίναξε στον αέρα σαν πάνινη κούκλα. Το κέρατο σφηνώθηκε ανάμεσα στην κλείδα του ανθρώπου.

 Ο ταύρος τον εκδικήθηκε3

Ο ταύρος σε κατάσταση αμόκ, κουνούσε το κεφάλι του δεξιά αριστερά με τον ταυρομάχο καρφωμένο επάνω του. Κάποια στιγμή χαμήλωσε τον τεράστιο λαιμό του και κάρφωσε στο έδαφος τον ταυρομάχο.

Ο ταύρος τον εκδικήθηκε4

Ήταν ζήτημα δευτερολέπτων να χάσει τη ζωή του ο Λορέντζο, ο οποίος πλέον είχε χάσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά του ταυρομάχου ούρλιαζε από τον πόνο και έκλαιγε σαν μικρό παιδί.

Στην αρένα μπήκαν οι υπόλοιποι ταυρομάχοι που προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του ταύρου. Ένας βρήκε την ευκαιρία και τον κάρφωσε στον τράχηλο. Το τεράστιο ζώο έπεσε ακαριαία νεκρό. Ο Λορέντζο παρέμενε καρφωμένος στα κέρατα του. Οι ταυρομάχοι σήκωσαν το κεφάλι του ταύρου, και τράβηξαν από τα κέρατα του τον Σάντσεθ.

Ο ταύρος τον εκδικήθηκε5

Ο ταυρομάχος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τελικά σώθηκε, η τεράστια ουλή όμως στο λαιμό και το στέρνο του θα του θυμίζουν για πάντα τι είχε συμβεί.

Το βίντεο είναι από παλαιότερο τραυματισμό του ίδιου ταυρομάχου σε αρένα της Γρανάδα

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δοκιμάστε αυτή την Θαυματουργή Σπιτική Συνταγή για την Αντιμετώπιση της Βρογχίτιδας και Πείτε Αντίο στον Επώδυνο Βήχα

Ο χειμώνας πλησιάζει γρήγορα και αυτή την εποχή οι περισσότεροι είναι επιρρεπείς σε αναπνευστικές παθήσεις, όπως η βρογχίτιδα, που προκαλείται φλεγμονή και οίδημα των βλεννογόνων...

Η δίαιτα της λαχανόσουπας… υπόσχεται να χάσεις 5 κιλά σε μια εβδομάδα!

Η φήμη της κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Η δίαιτα της λαχανόσουπας υπόσχεται να σε κάνει να χάσεις 5 κιλά σε μία εβδομάδα και είσαι διατεθειμένη...

Πόνοι περιόδου: Πότε ξεπερνούν το κανονικό και πρέπει να δείτε γιατρό

Ενώ είναι απόλυτα φυσιολογικό για τα κορίτσια και τις γυναίκες να βιώνουν ήπιες κράμπες (πόνους) κατά την έμμηνο ρύση, υπάρχουν φορές που πρέπει να...
close