Πήρε θέση πάνω στη σκηνή, όταν η μουσική αρχίσει να παίζει, οι κριτές τα έχασαν!

Όταν η Ashleigh και ο σκύλος της, Pudsey, ανέβηκαν στην σκηνή του Βρετανία Έχεις Ταλέντο, κανένας δεν ήξερε τι να περιμένει.

Το να βλέπεις ένα σκύλο στη σκηνή ενός τόσο μεγάλου διαγωνισμού ταλέντων είναι ασυνήθιστο. Όμως όταν αυτό το αξιολάτρευτο ζευγάρι άρχισε να χορεύει όλοι κατάλαβαν πως αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο κουτάβι.

Το δίδυμο αυτό χάραξε την πορεία του μέσα στο διαγωνισμό το 2012 και τελικά έγινε το πρώτο δίδυμο σκύλου – ανθρώπου που τελικά κατάφερε να κερδίσει! Η Ashleigh και ο Pudsey έχουν πραγματοποιήσει από τότε αμέτρητες παραστάσεις, με πιο αξιοσημείωτη αυτή μπροστά στην Βασίλισσα της Αγγλίας.

Το 2013 επέστρεψαν στο διαγωνισμό, αυτή τη φορά όχι σαν διαγωνιζόμενοι , αλλά σαν διάσημοι προσκεκλημένοι, για να δείξουν στους διαγωνιζόμενους τι σημαίνει πραγματικό ταλέντο.

Έχουμε δει το “Thriller” του Michael Jackson σε ουκ ολίγες παραστάσεις, αλλά η εκτέλεση της Ashleigh και του Pudsey έχει γίνει η αγαπημένη μας!

Το δίδυμο αυτό αφήνει με το στόμα ανοιχτό το κοινό με την τέλεια χορογραφία του, η οποία προφανώς και απαιτεί αμέτρητες ώρες προπόνησης για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Το ταλέντο του κουταβιού είναι αναμφισβήτητο και αυτοί οι δύο σίγουρα άξιζαν τη νίκη τους και όλη την φήμη που απέκτησαν μέσα από τη σκληρή δουλεία.

Αυτό που μας κέρδισε περισσότερο είναι το πόσο δείχνουν να το αγαπάνε και να το απολαμβάνουν και οι δύο!

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...

Δείτε ΓΙΑΤΙ παθαίνουμε Κράμπες στα πόδια τη Νύχτα και ΠΩΣ μπορούμε να το Αντιμετωπίσουμε!

Οι βραδινές κράμπες είναι πόνοι που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μπορεί να κάνουν κάποιον να ξυπνήσει και συμβαίνουν τις νυχτερινές ώρες που...
close