Η ιστορία του 22χρονου Ινδού φοιτητή όχι μόνο συγκινεί αλλά και δίνει ελπίδα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά που έρχεται πρώτη από θρησκείες και από απαγορεύσεις. Ο Harman Singh δεν δίστασε ούτε για μία στιγμή και έβγαλε το τουρμπάνι του για να σώσει ένα τραυματισμένο παιδί παραβιάζοντας τους κανόνες της θρησκείας του.

Ο 22χρονος Harman Singh, ο οποίος σπουδάζει στην Νέα Ζηλανδία, έβγαλε το τουρμπάνι του και τοχρησιμοποίησε  για να σταματήσει την αιμορραγία που είχε στο κεφάλι ένα 5χρονο αγόρι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν πήγαινε σχολείο.paraviase thn thrhskeia2

Το ατύχημα έγινε έξω από το σπίτι του φοιτητή, ο οποίος βγήκε γρήγορα έξω να δει τι συνέβη. Ο ίδιος δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι «είδα ένα παιδί κάτω στο έδαφος και μια κυρία που τον κρατούσε. Το κεφάλι του αιμορραγούσε,έτσι και έβγαλα το τουρμπάνι μου και το έβαλα κάτω από το κεφάλι του. Δεν σκεφτόμουν για το τουρμπάνι. Σκεφτόμουν το ατύχημα και ότι έπρεπε να βάλω κάτι στο κεφάλι του, για να σταματήσει η αιμορραγία».

paraviase thn thrhskeia1

Μετά από πέντε λεπτά έφτασε στο σημείο και η μητέρα του αγοριού, ενώ ο Ινδός έκατσε μαζί του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
Με αυτή την πράξη ο Ίνδος φοιτητής έχει ανακηρυχθεί σε τοπικό ήρωα και δεν σταματάει να δέχεται θετικά σχόλια από όλο τον κόσμο και επαίνους στο λογαριασμό του στο facebook, ενώ δηλώνει ότι έχει συγκλονιστεί με την αντίδραση του κόσμου και τονίζει ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του ως πολίτης. Και ελπίζει ότι και κάποιος άλλος θα είχε κάνει το ίδιο για τον ίδιο.

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...