in

Πλήγωσα τον μοναδικό άνθρωπο που λάτρεψα και αγάπησα

Πιστεύεις στην αλλαγή και στην εξέλιξη του ανθρώπου;

Όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα χειρότερά του λάθη και με τον ίδιο του τον εαυτό, όταν πονάει από τις ίδιες τις πράξεις του και όταν έχει πονέσει τον άνθρωπο που αγαπάει, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, η αλλαγή είναι μονόδρομος.

Έτσι έγινε με εμένα. Πλήγωσα τον μοναδικό άνθρωπο που λάτρεψα και αγάπησα. Τον μοναδικό άνθρωπο που με έκανε να αισθανθώ. Χάθηκα μέσα στο άρρωστο μυαλό μου και παραφέρθηκα.

Χάθηκα μέσα στον άρρωστο ερωτά μου για εκείνον και έπαψα να είμαι ο εαυτός μου. Ένας συνεχόμενος εφιάλτης με μόνες στιγμές έκλαμψης όταν ήμουν κοντά του.

Και ξαφνικά ξύπνησα και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα και στις αληθινές επιτώσεις της ζωής.

Έπρεπε οδυνηρά και σταθερά να υποστώ τις λάθος πράξεις μου. Και το έκανα.

Ακόμα το κάνω. Πονάω κάθε δευτερόλεπτο της μέρας όλο και παραπάνω από το προηγούμενο.

Αλλά μαζί με όλο αυτό το δράμα αποφάσισα να κάνω κατι γόνιμο. Να μάθω από τις πράξεις μου, να μάθω από την συμπεριφορά μου ούτως ώστε να μπορέσω να σταθώ απέναντι στον άνθρωπο μου, να τον κοιτάξω στα μάτια και να του ζητήσω συγνώμη. Μια συγνώμη ειλικρινή.

Βρήκα το θάρρος και το θράσος να του ζητήσω συγχώρεση μόνο γιατί κατάφερα να βγάλω από πάνω μου όλα τα αγκάθια μου για να μπορέσω να του πω μέσα από την καρδιά μου πως τον αγαπάω και πως μπορώ να σταθώ στο πλευρό του με μια απόφαση που πριν δεν είχα πάρει: όπως και αν εκείνος μου φερθεί εγώ θα μαι αληθινή και ακέραιη απεναντί του γιατί τον αγαπάω. Θα’μαι αληθινή και ακέραιη προς τον ίδιο τον εαυτό μου γιατί αγαπάω και εμένα.

Το να γνωρίσεις ολότελα τον εαυτό σου είναι κάτι πολύ δύσκολο μα ακόμα πιο δύσκολος είναι ο δρόμος του έρωτα για να γνωριστούν δύο άνθρωποι.

Τίποτα δεν είναι εύκολο στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά όταν κάτι είναι αληθινό μένει στην επιφάνεια. Πιστεύω σε αυτό γι’αυτό θα ΄μαι πάντα εκεί και θα φυλάω την αλήθεια μας.

Αυτή που βγήκε στην επιφάνεια τώρα, στο τέλος μας. Μια αγάπη και ένας έρωτας άνευ όρων. Ένα δέσιμο, ένα πάθος που ξεπέρναγε κάθε προσδοκία.

Θα είμαι πάντα εδώ για εκείνον, αλλαγμένη για πάντα από το ποιός είναι και τί σημαίνει για εμένα.

Πιστεύω στην συγχώρεση γιατί πιστεύω στην αγάπη. Η αγάπη είναι το μοναδικό συναίσθημα που μπορεί να νικήσει. Και εμείς Ι. από αγάπη έχουμε πολύ…

Πηγή

Μεγάλη Προσοχή: Μη σηκώσετε το τηλέφωνο αν δείτε αυτό τον αριθμό !

Δείτε πως εκδικήθηκε ένας πατέρας τον βιαστή του παιδιού του.