Ποιο… προφυλακτικό κέρδισε το 1ο βραβείο στα «Όσκαρ» της ερωτικής βιομηχανίας

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το αμερικανικό δίκτυο ενηλίκων (AVN) φιλοξένησε ένα τριήμερο π@ρνογραφικό φεστιβάλ με βραβεία στην Καλιφόρνια, ονομαζόμενο και «Όσκαρ του πορνό», για να γιορτάσει τα κορυφαία ταλέντα της βιομηχανίας καθώς και τις πιο cool καινοτομίες.

Μεταξύ των βραβείων ήταν και αυτό για τον καλύτερο κατασκευαστή προφυλακτικού. Μάλιστα, σύμφωνα με ένα νέο νόμο στην Καλιφόρνια, οι συντελεστές των ταινιών π@ρνό είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ παράλληλα, οι εργοδότες τους οφείλουν να τους παρέχουν τακτικό έλεγχο για τα σεχουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Συνεπώς, έκριναν οι ειδικοί…

Το βραβείο για το καλύτερο προφυλακτικό, κέρδισε η ιαπωνική εταιρεία Kimono, νικώντας μεγάλες μάρκες, όπως τις Durex και Trojan. Η Trojan ήταν η νικήτρια των δύο προηγούμενων ετών καθώς το σόου ξεκίνησε το 2014.

135155_191358694211445_2668625_o

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Kimono παράγει τα «MicroThin» προφυλακτικά, τα οποία η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι τα λεπτότερα στην αγορά.

Το MicroThin της Kimono ξεχώρισε τόσο για την αίσθηση όσο και για την υφή του. Το latex του δεν περιέχει αλκοολούχους πολυεστέρες και γλυκερίνη, με αποτέλεσμα να το καθιστά την νούμερο ένα επιλογή στα λεπτά προφυλακτικά.

equiring-condom-use-in-porn-films-gets-enough-signatures-for-california-vote

Η Chrissy Feine, μια νοσοκόμα και πρώην διευθύντρια της Κλινικής οικογενειακού προγραμματισμού Semcac, εξήγησε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε το 2013 στο YouTube, ότι διαθέτουν λιγότερο γνωστές μάρκες όπως η Kimono, διότι είναι μια από τις υψηλότερες σε βαθμολογία μάρκες στην βαθμολογία των καταναλωτών.

«Ο λόγος για τον οποίο δεν είναι τόσο γνωστή, οφείλεται στο γεγονός ότι η εμπορία τους είναι περισσότερο για τη χρήση της δημόσιας υγείας», λέει η Feine, προσθέτοντας ότι οι Trojan και Durex σπαταλούν πολλά χιλιάδες δολάρια για την διαφήμισή και το μάρκετινγκ τους.

MTM2MDQ5MDA0NjEyOTgzMjYy

MTM2MDUwMjAwMjI0NTE2MTA2Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

“Ανήκω στην παλιά γενιά (αλλά) υπάρχει ελπίδα”.Ένα ποίημα που πρέπει να διαβάσετε δυο φορές.

Είμαι μέρος μιας χαμένης γενιάς. Πίστευα ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο και ξέρω ότι μπορεί να σοκάρει αλλά ‘η ευτυχία έρχεται από μέσα μας’ είναι...

Όλη η αλήθεια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από τον Δρ. Δ. Κρεμαστινό

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του καθηγητή καρδιολόγου Δρ. Δημήτρη Κρεμαστινού για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επισημάνσεις-διαπιστώσεις για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω...

Έτσι θα γυαλίσουν τα ξύλινα πατώματα

Εάν δώσετε προσοχή στις ειδικές απαιτήσεις του ξύλου, θα μπορέσετε να διατηρήσετε ένα όμορφο δάπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το υπερβολικό νερό και λεκέδες...
close