in

Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους

Πίτσες, μπέργκερ και αραλίκι στο κρεβάτι! Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται…

Υπάρχουν εκείνοι οι ηθοποιοί που παίρνουν το method acting πολύ στα σοβαρά, δηλαδή δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα ώστε να μπουν στο πετσί του ρόλου τους. Ακόμα κι αν αυτό το «πετσί» ζυγίζει πολλά επιπλέον κιλά.

Matt Damon

1H ταινία: The Informant

Βάρος: 13 κιλά

Τα «καρφιά», τύποι όπως ο Archer Daniels Midland, στέλεχος εταιρίας γεωργικών προϊόντων που κάρφωσε τους συναδέλφους του στο FBI για αθέμιτες πρακτικές, συνήθως δεν έχουν six pack κοιλιακών. Το ήξερε καλά ο Matt Damon όταν καλούνταν να υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα.

Πώς πάχυνε: Πίτσα, μαύρη μπύρα και «φαΐ λες και ήμουν στο πανεπιστήμιο» έχει δηλώσει ο ίδιος ο Matt Damon.

Russell Crowe

2H ταινία: The Insider

Βάρος: 23 (περίπου) κιλά

Πώς πάχυνε: Ακολούθησε «στοχευμένη» δίαιτα με ουίσκι bourbon, burgers και σχεδόν πλήρη ακινησία. Φημολογείται πως τα +23κιλά ου πήρε για να παίξει στο κοινωνικό δράμα του Michael Mann, στη πραγματικότητα ήταν +36!

Benicio del Toro

3Η ταινία: Fear and Loathing in Las Vegas

Βάρος: 20,5 κιλά

Πέρασε δύσκολα ο Benicio del Toro για να πάρει τα απαιτούμενα κιλά ώστε να υποδυθεί τον χαρακτήρα του Dr Gonzo. Πέρασε πολύ δύσκολα.

Πώς πάχυνε: Ποτέ δεν έχει αποκαλύψει έστω μια πληροφορία για τη διαδικασία. Όταν ρωτήθηκε, το μόνο που αποκάλυψε ήταν το χρονικό διάστημα που του πήρε για να χάσει το κοιλιακό πάχος (3 μήνες), ενώ φημολογείται πως απέρριψε ρόλο στην ταινία «Frida» που απαιτούσε να πάρει και πάλι κιλά.

Robert De Niro

4H ταινία: Raging Bull

Βάρος: 28 κιλά

Ο Bobby το έκανε σωστά: Για να υποδυθεί τον πυγμάχο Jake LaMotta, πρώτα πέρασε πολλούς μήνες κάνοντας σκληρή γυμναστική, για να αποκτήσει σώμα που θύμιζε πυγμάχο.

Πώς πάχυνε: Αφού γυρίστηκαν οι σκηνές του LaMotta σε νεαρή ηλικία, ο DeNiro ξεκίνησε ένα 4μηνο ταξιδάκι στα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, όπου έτρωγε ό,τι ήθελε.

Η ατάκα: «Ή αναπνοή του έμοιαζε με την δική μου όταν παθαίνω κρίση άσθματος» – Martin Scorcese στο ESPN.

Charlize Theron

5H ταινία: Monster

Βάρος: 14 κιλά

Ξυρισμένα φρύδια, ψεύτικα δόντια και πολλά επιπλέον κιλά: Πρόσθεσε και λίγη παράνοια, κατηγορίας «αν με αγγίξεις θα σε κόψω φέτες» η Charlize Theron για να υποδυθεί την Eileen Wurnos, την serial killer – πρωταγωνίστρια του «Monster».

Πώς πάχυνε: Πατατάκια με κάθε είδους dips και ό,τι έμοιαζε με τυρί/κρέμα! Η ίδια έχει δηλώσει: «Έπρεπε να κάνω το σώμα μου να θυμίζει σώμα γυναίκας που έχει ζήσει άστεγη από τα 14 της.»

Ryan Gosling

Η ταινία: The Lovely Bones

Βάρος: 27,5 κιλά

Ήταν μόνο 27 ετών ο Ryan Gosling, όταν ο Peter Jackson του πρότεινε να παίξει τον ρόλο ενός πατέρα, που πενθούσε το θάνατο της έφηβης κόρης του. Για να πείσει, έπρεπε να αποκτήσει και το απαραίτητο «μπαμπαδίστικο» σώμα.

Πώς πάχυνε: Αγόραζε συσκευασίες του μισού κιλού των Haagen Dazs, έλιωνε το περιεχόμενο τους και το έπινε. Τελικά ο Ryan εμφανίστηκε αγνώριστος στο σετ της ταινίας και ο Peter Jackson μάλλον δεν εκτίμησε τόσο την προσπάθειά του, δίνοντας τον ρόλο του στον Mark Whalberg. Eίπε: Εγώ το πίστεψα. Ήμουν ενθουσιασμένος. Την πρώτη μέρα με είδαν και μου είπαν «είσαι χάλια». Εγώ απάντησα «Ναι, δεν είναι τέλεια;». «Όχι, τράβα στο διάδρομο» ήταν η απάντηση…»

Christian Bale

6H ταινία: American Hustle

Βάρος: 27,5 κιλά

Ο Christian Bale είναι ικανός να λιμοκτονήσει για τις ανάγκες ενός ρόλου («The Machinist», -30 κιλά) ή και να τρώει πολύ, ασταμάτητα (βασικά ΜΟΝΟ να τρώει), όπως συνέβη για τις ανάγκες της ταινίας «American Hustle».

Πώς πάχυνε: Αραχτός στο κρεββάτι, τρώγοντας ντόνατς και άλλες «γουρουνιές». Ο ίδιος έχει πει: «Εύχομαι η ομάδα του makeup της ταινίας να πάρει Οσκαρ, για το πώς κατάφεραν να πείσουν τον κοινό πως αυτό που φοράω είναι προσθετική κοιλιά.»

Jared Leto

7
Η ταινία: Chapter 27

Βάρος: 31 κιλά

Καθώς προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για να δεις τον μάστορα των μεταμορφώσεων και του method acting στο ρόλο του Joker, θα σε ταξιδέψουμε πίσω, στο 2007, όταν ο Jared υποδύθηκε τον Mark David Chapman, τον δολοφόνο του John Lennon σε μια (τέλεια) ταινία που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη.

Πώς πάχυνε: Πάρα πολύ γρήγορα, φτάνοντας στο σημείο να διαγνωσθεί με σοβαρά νεφρικά προβλήματα.

Bonus TV star: Rob McElhenney

8
H σειρά: It’s Always Sunny in Philadelphia

Βάρος: 24 κιλά

Τα έχουμε πει ξανά για το πόσο κάφρικη κωμωδία είναι το «Sunny». Ο πρωταγωνιστής/δημιουργός του Rob McElhenney, βλέποντας τους πρωταγωνιστές γνωστών sitcoms να γίνονται ολοένα και πιο hot με το καιρό, αποφάσισε να πάει κόντρα στο ρεύμα και να γίνει o «Fat Mac».

Πως πάχυνε: Big Macs, μαζί με κοτόπουλο, ρύζι, λαχανικά και ντόνατς: >5000 θερμίδες τη μέρα! «Ήμουν τρελά χαρούμενος και γεμάτος ενέργεια, επειδή έτρωγα συνέχεια. Είχα μονίμως ενέργεια!» έχει δηλώσει ο ίδιος ο Rob.

rise.gr

Βρέθηκε αρουραίος «τέρας» στο Λονδίνο – Έχει μήκος 1,20 μέτρα και ζυγίζει 11 κιλά!

Το θρίλερ «Lights out» θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου ήδη από το τρέιλερ