in

Σε ποια ηλικία είναι καλύτερο το σεχ

Αν μετά τα 30 έχετε σταματήσει να μετράτε κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων σας και να αποκαλύπτετε την ηλικία σας, σας έχουμε ευχάριστα νέα αφού υπάρχει μια ηλικία που θα ανυπομονείτε να έρθει!

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το site Happify δίνει την απάντηση στο πολύ σημαντικό ερώτημα: Σε ποια ηλικία οι άνθρωποι απολαμβάνουν περισσότερο το σεχ;

Σύμφωνα λοιπόν με τους ερωτηθέντες, οι οποίοι ήταν περίπου 50 και 60 ετών, το καλύτερο σεχ της ζωής τους το βίωσαν στην ηλικία των 46 ετών!

Στη συγκεκριμένη έρευνα, πέρα από την ηλικία μάθαμε και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη σεχουαλική ζωή των ζευγαριών στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, τα ζευγάρια που κάνουν σεχ μια φορά την εβδομάδα είναι και τα πιο ευτυχισμένα. Επίσης ο μέσος Αμερικανός – είτε παντρεμένος, είτε ελεύθερος – κάνει 2 ή 3 φορές σεχ το μήνα.

Όσον αφορά τα μεγαλύτερα σε ηλικία ζευγάρια, πιο ευτυχισμένοι είναι εκείνοι που κάνουν πιο συχνά σεχ ενώ σχεδόν το 50% των ερωτηθέντων είπαν ότι το καλύτερο σεχ της ζωής τους ήταν με την τρέχουσα σύντροφό τους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Φροντίστε λοιπόν όταν φτάσετε στην ηλικία των 46 να έχετε τον κατάλληλο εραστή/ερωμένη κοντά σας.

Αναρωτιέσαι αν σε αγαπάει; Χρειάζεσαι μόνο αυτή την ένδειξη

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ – ΤΩΡΑ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μυρσίνη Αρναούτη…