Σύζυγος ντύνεται μπαλαρίνα για να χαρίσει γέλιο στην καρκινοπαθή γυναίκα του!

Άντρας με την φούστα μπαλαρίνας ονομάζεται Bob Carey και εδώ και πολύ καιρό ντύνεται έτσι για ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή του: την γυναίκα του.

Πριν δέκα χρόνια, η γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και ο Bob επιστράτευσε το φωτογραφικό του ταλέντο και το χιούμορ του για να της συμπαρασταθεί.

Αποφάσισε να φορέσει τη στολή μπαλαρίνας, να ξεχυθεί στους δρόμους και, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, να βγάζει φωτογραφίες τον εαυτό του σε ολόκληρο τον κόσμο με το τρίποδό του!

«Όταν η γυναίκα μου πήγαινε στην χημειοθεραπεία κοίταγε τις φωτογραφίες, γέλαγε και ο χρόνος εκεί κυλούσε πιο ευχάριστα!», λέει ο Bob.

μ1

Οι φωτογραφίες του έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, όχι τόσο γιατί είναι αστείες, αλλά κυρίως γιατί δείχνουν πώς μπορείς να εκφράσεις την συμπαράστασή σου σε έναν κοντινό σου άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, χαρίζοντας γέλιο και χαμόγελα!

μ2

«Ο καρκίνος μας έμαθε ότι η ζωή είναι ωραία, ακόμα και αν πρέπει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια- αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε συνεχώς, να αυτοσαρκαζόμαστε και να γελάμε», προσθέτει ο Bob. Κατάφερε να αποδείξει πως το γέλιο και η θετική σκέψη πάντα βοηθάνε!

μ3

Πλέον δεν είναι ο μόνος που το κάνει αυτό! Κατάφερε να ξεκινήσει ένα ολόκληρο κίνημα ανθρώπων που θέλουν να δείξουν την στήριξή τους στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Μπορείτε κι εσείς να βγάλετε μία φωτογραφία φορώντας μία ροζ φούστα μπαλαρίνας βάζοντας το tag #Dare2tutu!

μ4

Εκτός από την αστεία πλευρά της υπόθεσης, ο Bob ίδρυσε τον οργανισμό TheCareyFoundation με σκοπό να συγκεντρώνονται χρήματα για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού που χρειάζονται οικονομική βοήθεια.

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, είναι ευκαρία να στηρίξουμε όλοι τις γυναίκες, που δίνουν μάχη για την υγεία τους, με αισιοδοξία και γέλιο, όπως έκανε ο Bob!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσοχή: Δείτε τι σημαίνει όταν η γλώσσα σας έχει μια λευκή απόχρωση

Λευκή γλώσσα: Μάθετε τα αίτια του παράξενου φαινομένου Όταν η γλώσσα παίρνει ένα λευκό χρώμα, τότε το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για μια επίστρωση...

Χρήσιμα και φυσικά γιατροσόφια της γιαγιάς

Μια ενδιαφέρον λίστα από γιατροσόφια της γιαγιάς… Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο. Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο. Σε ένα λίτρο...

Έβαλε σε μια Κάλτσα μερικά φύλλα από ΑΥΤΟ το Φυτό και την έριξε στο Πλυντήριο. Το Αποτέλεσμα; Θα σας εκπλήξει!

Πιθανώς να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που να γνωρίζουν τον κισσό, το αειθαλές αναρρηχητικό φυτό που συναντάται σε τοίχους κτιρίων ή σε...
close