in

Τα κορίτσια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ξεγυμνώθηκαν

Εκπέμπουν το μήνυμα να έχουμε θετική στάση απέναντι στο σώμα μας – Δείτε φωτογραφίες
Ημερολόγιο με γυμνές φωτογραφίες θα κυκλοφορήσει η γυναικεία ομάδα ράγκμπι του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Λίγο πριν το «ντέρμπι» με τις αντιπάλους τους του Κέιμπριτζ, οι παίκτριες της ομάδας ξεγυμνώνονται για να συγκεντρώσουν χρήματα για καλό σκοπό.

Το ημερολόγιο θα περιλαμβάνει τις γυμνές φωτογραφίες τους σε 13 «πόζες» που σχετίζονται με το άθλημά τους.

Όπως περιέγραψε η αρχηγός της ομάδας Carly Bliss, η ημέρα της φωτογράφισης ήταν μια υπέροχη μέρα για την ίδια και τις συναθλήτριές της ενώ όλες αναζητούσαν λίγη ζεστασιά ανάμεσα στις λήψεις. «Η φωτογράφιση για το ημερολόγιο ήταν διασκεδαστική για όλες», είπε, «όχι μόνο ήταν καλή άσκηση για την σύμπνοια στην ομάδα αλλά το ότι ξέραμε πως συγκεντρώναμε χρήματα για την ομάδα μας και για καλό σκοπό μας έκανε όλες γενναίες εκείνο το κρύο απόγευμα του Οκτωβρίου».

«Η φωτογράφιση είχε αρκετή διάρκεια επειδή θέλαμε οι φωτογραφίες να είναι τεχνικά ακριβείς, σε ό,τι αφορά το ράγκμπι, αλλά και να στείλουμε τα σημαντικά μηνύματα για την οργάνωση Beat στην οποία θα δοθούν τα χρήματα».

Η Beat βοηθά ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ομάδας, το ημερολόγιο του 2016 στέλνει το μήνυμα να έχουμε θετική στάση απέναντι στο σώμα μας. «Αναδεικνύει την διαφορετικότητα των γυναικών που παίζουν ράγκμπι κι ελπίζουμε να ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες να το δοκιμάσουν», λέει η Helen Lamb.

oxford3

oxford1

oxford2

oxford4

oxford5Πηγή

Οι πιο απίθανες συγκρούσεις που έχετε δει σε ένα βίντεο!

Μοντέλο έδειξε τον πραγματικό εαυτό της στο Instagram με αποτέλεσμα να την διαγράψουν χιλιάδες «φίλοι»