Αρχική Αστρολογία Τα σημάδια ότι σε έχει απατήσει ανάλογα με το ζώδιο του

Τα σημάδια ότι σε έχει απατήσει ανάλογα με το ζώδιο του

0
Τα σημάδια ότι σε έχει απατήσει ανάλογα με το ζώδιο του

ΚΡΙΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει ένα Κριάρι στην απιστία;
Ένας Κριός θα μπει στον πειρασμό της απιστίας και εύκολα μπορεί να ενδώσει, αν έχει χάσει τον ενθουσιασμό του για τον σύντροφό του και αν επιθυμεί να πάρει επιβεβαίωση. Εύκολα μπορεί να παρασυρθεί σε μία νέα πρόκληση και η παρορμητικότητά του να τον κάνουν να ενδώσει.

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Ο Κριός δεν μπορεί να κρυφτεί και φυσικά δεν μπορεί να συνδυάσει 2 σχέσεις την ίδια χρονική στιγμή, γιατί πολύ απλά είναι τόσο ενθουσιώδης που παίρνουν τα μυαλά του αέρα! Αν λοιπόν τον «χάσεις» για ένα διάστημα και τον δεις νευρικό και απότομο, τότε αν τον ρωτήσεις, χωρίς κανέναν δισταγμό θα σου το ομολογήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει ένα Ταυράκι στην απιστία;
Είναι σπάνιο για έναν Ταύρο να απατήσει τον μόνιμο δεσμό του. Επειδή όμως άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, στη μοναδική περίπτωση που μπορεί να ενδώσει στην απάτη, είναι μόνο αν η σχέση που ήδη έχει δεν έχει προοπτικές για εξέλιξη και ξαφνικά ερωτευτεί κάποιο άλλο άτομο.

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Θα τον χάσεις δια παντός από κοντά σου! Θα αναλάβει την ευθύνη του και θα εξαφανιστεί γιατί είναι στον τύπο του να μην του αρέσουν τα «παιχνιδάκια»…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Δίδυμο στην απιστία;
Αν κάνεις αυτή την ερώτηση σε έναν Δίδυμο, τότε θα σου βρει πόσες δικαιολογίες αλλά και ακόμα περισσότερα επιχειρήματα για τους λόγους που μπορεί να απατήσει το ταίρι του! Καταρχάς δεν πιστεύει ότι είναι απιστία, αν κάποια περίοδο υπάρχουν 2 ερωτικοί σύντροφοι στη ζωή σου … θεωρεί ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Η απάντηση λοιπόν στο παραπάνω ερώτημα είναι η εξής: Ναι ο Δίδυμος εύκολα μπορεί να απατήσει, απλά και μόνο επειδή του «γυάλισε» ένα νέο πρόσωπο!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Δύσκολα μπορείς να τον καταλάβεις ότι στα «φοράει», γιατί για τον Δίδυμο δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει χάσει τα αισθήματά του απέναντί του, αν ήδη έχει ξεκινήσει κάτι καινούριο. Έχει τον τρόπο του να μπορεί να συνδυάζει δύο love story την ίδια χρονική περίοδο, χωρίς να αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Ωστόσο κάποιες «διακοπές» στα τηλεφωνήματα και στις επικοινωνίες, θα πρέπει να σε υποψιάσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Καρκίνο στην απιστία;
Η απιστία δεν είναι στη φύση του Καρκίνου, ο οποίος είναι σεμνότυφος και συντηρητικός. Στην μοναδική περίπτωση που μπορεί να παρασυρθεί σε μία παράλληλη σχέση, είναι αν υπάρχουν συναισθηματικά κενά στη ζωή του. Αν λοιπόν αισθάνεται ότι δεν τον αγαπά ο σύντροφός του ή ότι τον έχει παραμελημένο και τύχει ένα νέο άτομο να τον διεκδικήσει… τότε μπορεί να ενδώσει!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»
Λέει ψεματάκια και αρχίζει να κόβει μαχαίρι τα «γούτσου γούτσου», την εκφραστικότητα και την φροντίδα που σου εκδήλωνε υπερβολικά το περασμένο διάστημα!
ΛΕΩΝ

Τι μπορεί να οδηγήσει ένα Λιοντάρι στην απιστία;
Όταν ένα Λιοντάρι σταματά να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του συντρόφου του και παύει πλέον η φλόγα του ερωτισμού να είναι υπαρκτή στη σχέση, τότε τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα… Μεγαλύτερη τάση για απιστία έχουν οι άνδρες Λέοντες, αφού έχουν την ανάγκη να αισθάνονται ότι «περνάει ακόμα η μπογιά» τους και αναζητούν την διαρκή επιβεβαίωση!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Σου τάζει τον ουρανό με τα άστρα και όλες οι υποσχέσεις του πέφτουν στο βρόντο! Δείχνει ασυνέπεια απέναντί σου, ενώ πιο παλιά έκανε κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα, πριν καλά καλά προλάβεις να του το ζητήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Παpθένο στην απιστία;
Ο Παρθένος, πρώτα θα θελήσει να τελειώσει μία σχέση και στη συνέχεια θα μπει σε μία νέα. Το διάστημα της απιστίας λοιπόν μπορεί να είναι πολύ μικρό, μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση. Θα οδηγηθεί σε μία απιστία λοιπόν, αν δεν έχει εκτίμηση και σεβασμό για το άτομο που έχει δίπλα του, αν η σχέση τους είναι ασήμαντη για εκείνον.

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Θα προσπαθήσει να σου δώσει να καταλάβεις με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις, ότι η σχέση σας δεν αξίζει να συνεχίζεται. Αν κάνετε λοιπόν μία τέτοια κουβέντα, μην νομίζεις ότι σου κάνει κολπάκια για να σου φουντώσει τα συναισθήματα…

ΖΥΓΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Ζυγό στην απιστία;
Ο Ζυγός ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που έχουν ροπή προς την απιστία. Οι λόγοι λοιπόν που μπορεί να απατήσει το ερωτικό του ταίρι είναι πολλοί, μερικοί από αυτοί είναι : 1) όταν δεν έχει αποφασίσει αν πραγματικά έχει αισθήματα για το άτομο που έχει δίπλα του αλλά και όταν είναι σε διλήμματα για την πορεία της σχέσης, 3) όταν έχει την ανάγκη να ζήσει ένα νέο καρδιοχτύπι, 3) όταν απλά παρασυρθεί ….

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Θα αρχίσει να σου τα «μασάει», δηλαδή σε κάθε ερώτησή σου η απάντηση που θα παίρνεις θα είναι «Ναι, ίσως, μπορεί, θα δούμε, δεν ξέρω»! Μην ξεχνάς κάτι σημαντικό, ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που μπορεί εύκολα να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε δύο σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Σκορπιό στην απιστία;
Δεν τον ικανοποιείς ερωτικά; Το πάθος πλέον έχει γίνει μόνο μία ανάμνηση; Τον αδίκησες, του είπες ψέματα ή κάποτε τον είχες απατήσει και εσύ; Τότε ναι έχεις κάθε λόγο να φοβάσαι ότι ο Σκορπιός μπορεί να σε απατήσει! Οι άνδρες Σκορπιοί μπορεί να μπουν εύκολα στον πειρασμό της απιστίας, απλά και μόνο για ερωτική απόλαυση ή για την εμπειρία του «παράνομου»!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Ο Σκορπιός είναι αυθεντία στην διατήρηση της μυστικότητας και μπορεί πολύ εύκολα να μην σε βάλει σε υποψίες για το παρασκήνιο της ζωής του. Θα το μάθεις μόνο αν τον πιάσεις στα πράσα, ή αν κάνεις κάτι αντίστοιχο και εσύ .. που τότε θα σου αποκαλύψει τις πράξεις του για να σε εκδικηθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Τοξότη στην απιστία;
Μα φυσικά η επιπολαιότητά του και η ακατανίκητη επιθυμία του για νέες εμπειρίες! Γενικότερα ο Τοξότης έχει μία μαγνητική έλξη για τις περίεργες αισθηματικές καταστάσεις… τον ξεσηκώνουν!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»
Είναι μονίμως απών, και η σχέση σας έχει γίνει μία απλή τυπική διαδικασία που σου θυμίζει περισσότερο καταναγκαστικό έργο, παρά έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Αιγόκερω στην απιστία;
Ένας Αιγόκερως θα απατήσει, αν βρει κάποιο ταίρι το οποίο έχει πολύ καλύτερες προδιαγραφές, είτε σε εμφάνιση, είτε σε οικονομική κατάσταση, είτε σε στάτους!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Γίνεται τόσο ψυχρός, που δεν μπορείς να σταθείς δίπλα του! Δουλεύει πολλές ώρες και σε φέρνει στο σημείο να τους πεις εσύ το αντίο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Υδροχόο στην απιστία;
Ένας νέος τρελός και παθιασμένος έρωτας, είναι βέβαιο ότι μπορεί πολύ εύκολα να πάρει τα μυαλά του αέρινου Υδροχόου και να τον παρασύρει σε μία παράνομη σχέση! Ο Υδροχόος μπορεί παράλληλα να απατήσει, αν αισθάνεται πιεσμένος από την σχέση του. Λειτουργεί πάντα αντιδραστικά στην καταπίεση και στον έλεγχο …

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Μην νομίζεις ότι θα διστάσει να σου το πει … Εμμέσως πλην σαφώς, θα αρχίσει να σου μιλά περί των φιλελεύθερων απόψεών του περί έρωτα και σχέσεων!

ΙΧΘΥΕΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Ιχθύ στην απιστία;
Τα διλήμματα, τα μπερδέματα, ένας νέος έρωτας … αλλά ακόμα και η φαντασία του! Τι εννοούμε; Ο Ιχθύς έχει την τάση να διχάζεται, πολλές φορές είναι ερωτευμένος όχι με το άτομο αλλά με την ιδέα του έρωτα, για αυτό και δημιουργούνται μπερδέματα στην αισθηματική του ζωή. Ναι έχει την τάση για απιστία, είτε υπάρχει σοβαρός λόγος, είτε όχι …

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;
Θα αρχίσει να ξεγλιστράει από κοντά σου σαν το «χέλι», θα σου βρίσκει δικαιολογίες και σίγουρα θα σου ρίξει ευθύνες… Μην παραξενευτείς αν τον δεις να σου παριστάνει και το θύμα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.