in

Τι ατάκες θα σου πει μια γυναίκα για να ξενερώσεις;

Θα μιλήσω εκ μέρους όλων των γυναικών. Πολλές φορές βγαίνουμε και κάποιες φορές δεν μας κάνει «κλικ» το άτομο που έχουμε απέναντι μας.

Μπορεί να γίνει αυτό για διάφορους λόγους, επειδή δε ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα μας ή επειδή πολύ απλά δεν ταιριάζουμε. Οι δικαιολογίες που θα βρούμε είναι αρκετές προκειμένου να σας αποφύγουμε. Όπως:

1. Είμαι άρρωστη

Και την επόμενη ημέρα να δεις check in με τις κολλητές για ποτό. Όχι δεν αναστήθηκε ο Λάζαρος, απλώς δε σε γουστάρει. Η συγκεκριμένη ατάκα μπορεί να ακουστεί και αλλιώς για παράδειγμα αναφορά σε μηναία γυναικολογικά θέματα. Ναι, επιμένω δεν σε γουστάρει.

2. Χώρισε η φίλη μου

Αγαπημένη ατάκα! Τι λέμε κυρίως όταν θέλετε να συνεχίσουμε τη βραδιά. Σε αυτό θα βοηθήσει η κολλητή η οποία θα εμφανιστεί με τηλέφωνο όπου θα σου λέει τη δακρύβρεχτη ιστορία της που μόλις χώρισε. Εμείς, θα ακούμε σοβαρά αυτά που έχει να μας πει η κολλητή μας στο τηλέφωνο τα οποία θα είναι άσχετα με χωρισμό γιατί η κοπέλα δε χώρισε απλώς προσπαθεί να μας καλύψει. Κλείνοντας το τηλέφωνο θα της πούμε να μη στεναχωριέται και να έρθει από το σπίτι για συμπαράσταση, δυστυχώς η βραδιά μόλις έλαβε τέλος.

3. Είσαι πολύ καλό παιδί

Ναι, αλλά; Αλλά δεν μπορώ να είμαι μαζί σου γιατί μου αρέσει κάποιος άλλος, γιατί είμαι κολλημένη με τον πρώην μου,χίλια δύο γιατί. Όχι δεν πρόκειται να στα πούμε αλλά χρησιμοποιούμε αυτή την ατάκα με τον ίδιο τρόπο που τη χρησιμοποιείτε και εσείς: θέλω να αφοσιωθώ στις φίλες μου, έχω αρκετή δουλειά τον τελευταίο καιρό κτλ.

4. Ναι, σκέφτομαι τον γάμο

Εντάξει αυτό το λέμε για να σας τρομοκρατήσουμε. Λατρεύουμε το βλέμμα σας εκείνη τη στιγμή και πραγματικά μετά με τις κολλητές μας θα το υπεραναλύσουμε γελώντας αναφέροντας το πόσα χρώματα άλλαξε το πρόσωπο σας μόλις σας το είπαμε. Ναι, για ακόμα μια φορά προσπαθούμε να σας αποφύγουμε.

Πηγή

Μία μητέρα βιντεοσκοπούσε το ανάπηρο παιδί της. Ξαφνικά ο γυμναστής του κάνει κάτι μοναδικό…

Πήγε να κλέψει πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών – Εκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του!