Τι δεν θεωρεί σέξι ένας άντρας;

Το να είσαι σέξι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μερικές γυναίκες μπορούν να αποπνέουν σεξουαλικότητα τόσο φυσικά, άλλες πάλι μπορεί να αποτύχουν παταγωδώς. Μικρές κινήσεις φιάσκο που κανονικά θα έπρεπε να εντυπωσιάσουν τον άλλον απλά δεν λειτουργούν. Κάνοντας μια μικρή έρευνα στους άντρες του γραφείου μάθαμε τι δεν τους αρέσει. Καλύτερα λοιπόν να μη κάνεις τα παρακάτω:

1. Duckface παντού

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρούν το duckface σέξι. Δυστυχώς κατά κάποιο τρόπο το instagram και το facebook έχει γεμίσει από τέτοιες κοπέλες. Σταματήστε επιτέλους.Τα χαμόγελα είναι σέξι και τα κανονικά πρόσωπα.»

2. Να προσπαθεί να τρώει σέξι

«Οτιδήποτε σε φαλλική μορφή όπως γλειφιτζούρι ή μπανάνα. Δεν θα μας ανάψετε έτσι. Δοκιμάστε καλύτερα άλλη τεχνική.Είναι απλά ανόητο.»

3. Στη παραλία με το μακιγιάζ

«Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που βάφεστε για να πάτε παραλία; Ακόμα και να είσαι επαγγελματίας του είδους θα έπρεπε να ξέρεις ότι στη παραλία μας αρέσει να σας πειράζουμε και να σας κάνουμε βουτιές. Με όλα αυτά πάνω στο πρόσωπο σας νιώθουμε ότι θα γεμίσει όλη η θάλασσα με το μακιγιάζ σας.»

4.Το να μιλάει σαν μωρό

«Νιώθω πάρα πολύ άσχημα και μου χαλάει την όρεξη για σεχ. Είναι ανατριχιαστικό. Δεν θέλουμε μωρό, γυναίκα θέλουμε.»

5. Το να μη ξέρει τι θέλει

«Αυτό το να κάνουμε ότι θέλεις εσύ μπορεί να με καταστρέψει. Γιατί μια φορά δεν μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες; Ειλικρινά μια αποφασιστική γυναίκα είναι ότι πιο σέξι μπορούμε να φανταστούμε.»

6. Το ντους στη παραλία

«Δεν εννοώ να μη κάνετε ντους στη παραλία, αλλά αυτό που πέφτουν οι σταγόνες πάνω σας και είστε λες και σας τραβάει η κάμερα, με στόμα μισάνοιχτο. Γιατί;»

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σχιζοφρένεια: Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχούν

Ποια είναι τα συμπτώματα που μας βοηθούν στη διάγνωση της σχιζοφρένειας και πώς γίνεται η κλινική αντιμετώπιση; Η σχιζοφρένεια είναι μία από τις δέκα σημαντικότερες...

Υπερεαλιστικές εικόνες φέρνουν πιο κοντά άτομα που πάσχουν από κρίσεις πανικού

Αν για εσάς το άγχος δεν είναι απλή υπόθεση και πολλές φορές σας φτάνει στα όρια -και πιο πέρα- μιας κρίσης πανικού, θα ανακαλύψετε...

Φτιάξε τα φρύδια σου σαν επαγγελματίας!

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του προσώπου σου! Ανοίγουν τα βλέφαρα, τα μάτια δείχνουν πιο έντονα και μεγάλα, ενώ σε διευκολύνουν...
close