in

Τι σημαίνει όταν ο ερωτικός σου σύντροφος αποφεύγει να σε φιλάει στο στόμα

Μπήκαμε στο αντρικό μυαλό

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αναρωτιούνται γιατί ο παρτενέρ τους δεν επιδιώκει τα παθιασμένα φιλιά; Αν θεωρήσουμε πως το φιλί αποτελεί ίσως την πράξη που προσφέρει τη μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα τότε υπάρχει εξήγηση πίσω από αυτή την άρνηση.

Aν είναι η πρώτη σας φορά που συναντιέστε ερωτικά και διαπιστώνεις πως ο παρτενέρ σου προσπαθεί να αποφύγει τα χείλη σου τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις τις προσδοκίες σου για αυτή τη σχέση. Αν αποφεύγει εντέχνως τα φιλιά τότε δε θα πρέπει να περιμένεις αυτό το ειδύλλιο να έχει μεγάλη διάρκεια.

Διαφορετική εξήγηση υπάρχει αν είστε ήδη ζευγάρι. Τότε για εκείνον απλά τα φιλιά δεν είναι στο μυαλό του μόλις φύγουν τα ρούχα.

Θυμήσου πως ο εγκέγαλος των αντρών είναι προγραμματισμένος να αναγνωρίζει και να ασχολείται με ένα πρόβλημα τη φορά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό όταν εκείνος σε αγγίζει, σε βλέπει γυμνή, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και παράλληλα προσπαθεί να ικανοποιήσει και εκείνον να ξεχάσει να σε φιλήσει.

Πιθανότατα λοιπόν να είναι χαμένος στη στιγμή και αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις το πρόσωπό του κοντά στο δικό σου και να του υπενθυμίσεις πως θες λίγη περισσότερη δράση στο στόμα σου. Δε χρειάζεται να κάνεις σκηνή ή να του κάνεις παράπονα πως δεν σε αγαπά. Απλά δείξε του με τον τρόπο σου πως για σένα τα φιλιά είναι μια βασική διαδικασία έκφρασης των συναισθημάτων και το θεωρείς αναπόσπαστο κομμάτι της σωματικής επαφής.

Πηγή

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ» ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κόβει το ψωμί του τοστ σε τετραγωνάκια – Μόλις δεις γιατί, θα τρέξεις στην κουζίνα να κάνεις το ίδιο