Τι σημαίνει όταν ο ερωτικός σου σύντροφος αποφεύγει να σε φιλάει στο στόμα

Μπήκαμε στο αντρικό μυαλό

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αναρωτιούνται γιατί ο παρτενέρ τους δεν επιδιώκει τα παθιασμένα φιλιά; Αν θεωρήσουμε πως το φιλί αποτελεί ίσως την πράξη που προσφέρει τη μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα τότε υπάρχει εξήγηση πίσω από αυτή την άρνηση.

Aν είναι η πρώτη σας φορά που συναντιέστε ερωτικά και διαπιστώνεις πως ο παρτενέρ σου προσπαθεί να αποφύγει τα χείλη σου τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις τις προσδοκίες σου για αυτή τη σχέση. Αν αποφεύγει εντέχνως τα φιλιά τότε δε θα πρέπει να περιμένεις αυτό το ειδύλλιο να έχει μεγάλη διάρκεια.

Διαφορετική εξήγηση υπάρχει αν είστε ήδη ζευγάρι. Τότε για εκείνον απλά τα φιλιά δεν είναι στο μυαλό του μόλις φύγουν τα ρούχα.

Θυμήσου πως ο εγκέγαλος των αντρών είναι προγραμματισμένος να αναγνωρίζει και να ασχολείται με ένα πρόβλημα τη φορά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό όταν εκείνος σε αγγίζει, σε βλέπει γυμνή, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και παράλληλα προσπαθεί να ικανοποιήσει και εκείνον να ξεχάσει να σε φιλήσει.

Πιθανότατα λοιπόν να είναι χαμένος στη στιγμή και αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις το πρόσωπό του κοντά στο δικό σου και να του υπενθυμίσεις πως θες λίγη περισσότερη δράση στο στόμα σου. Δε χρειάζεται να κάνεις σκηνή ή να του κάνεις παράπονα πως δεν σε αγαπά. Απλά δείξε του με τον τρόπο σου πως για σένα τα φιλιά είναι μια βασική διαδικασία έκφρασης των συναισθημάτων και το θεωρείς αναπόσπαστο κομμάτι της σωματικής επαφής.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε ΑΥΤΑ τα άσπρα «Μισοφέγγαρα» στα Νύχια σας, τότε θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαβάσετε ΑΥΤΟ!

Έχετε κοιτάξει ποτέ τα δάχτυλά σας και αναρωτηθήκατε ποιο είναι το νόημα του μικρού μισοφέγγαρου στην περιοχή των νυχιών σας; Λοιπόν, έχουμε την απάντηση για...

5 Άσχημες Συμπεριφορές που απωθούν τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας.

1. Αλαζονεία. Η αλαζονεία θα διώξει τους πάντες από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Με κάθε ιστορία για το πόσο σπουδαίος είστε, περνάει στους υπόλοιπους ότι...

Παίρνει τον Κιμά και τον Πλάθει σε Σχήμα Κουλουριού. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι εσείς!

Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά μπέργκερ, τότε θα λατρέψετε αυτή την παραλλαγή, που έχουν το σχήμα του ντόνατ, και μπορείτε να βάλετε γέμιση στο...
close