in

Το ένστικτο της καρδιάς μας – Επιστημονικές αποδείξεις

Όλοι μας έχουμε μιλήσει για καλά και άσχημα vibes, τι σημαίνει όμως ο όρος; Ή όταν διαισθανόμαστε ότι κάποιος είναι κακός άνθρωπος και στη συνέχεια αποδεικνύεται πως είχαμε δίκιο;

Παρόλο που το θέμα έχει την πνευματική και ενεργειακή πλευρά του, πλέον υπάρχουν και επιστημονικές αποδείξεις για όλα αυτά.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς

1436025112-156005c5baf40ff51a327f1c34f2975b

Η καρδιά όντως παράγει ένα πολύ ισχυρό και μετρήσιμο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η magnetocardiography είναι η επιστήμη που μελετά αυτό το πεδίο, που παράγεται από την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδιάς μας και έχει αποδειχθεί πως οι συχνότητες του πεδίου αυτού αλληλεπιδρούν με το αντίστοιχο των ανθρώπων γύρω μας.

Στην πραγματικότητα, η καρδιά δρα σαν δεύτερος εγκέφαλος, με δική της ξεχωριστή συνειδητότητα από τη λογική μας (εγκέφαλος)!

Το Institute of Heartmath είναι ένας οργανισμός που εστιάζει τις μελέτες του στη συσχέτιση της καρδιάς με τον εγκέφαλο και εν συνεχεία με την ενέργεια του πλανήτη. Από αυτές τις έρευνες, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η καρδιά είναι ένας δεύτερος εγκέφαλος, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα για τη συγκεκριμένη έρευνα, εδώ.

Πηγή

Είναι λίγο άβολο να βλέπουμε ένα μωρό έτσι, αλλά μια μέρα αυτή η πρακτική ίσως του σώσει τη ζωή…

«Σάκη Ρουβά είσαι καραγκιόζης και φελλός» (βίντεο)